Ο Ντε Κολό προανήγγειλε το τέλος της καριέρας του

Διαβάζεται σε 2'
Ο Ντε Κολό προανήγγειλε το τέλος της καριέρας του
INTIME SPORTS / ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

Ο Νάντο Ντε Κολό σε συνέντευξή του προανήγγειλε το τέλος της καριέρας του σε συνέντευξή του στο BeBasket.

Ο σπουδαίος Νάντο Ντε Κολό σε συνέντευξή του στο BeBasket αποκάλυψε πως αυτή θα είναι η τελευταία σεζόν της καριέρας του στο μπάσκετ.

“Δεν είπα ότι θα αποσυρόμουν αν κερδίσουμε τη EuroLeague. Αλλά για να είμαι ξεκάθαρος, αυτή θα είναι η τελευταία μου σεζόν”, είπε ο πολύπειρος Γάλλος γκαρντ, σε ηλικία 38 ετών πλέον.

Συνέχισε λέγοντας: “Το σκεφτόμουν. Από το ξεκίνημα της χρονιάς, το είχα στο πίσω μέρος του μυαλού μου, ότι θα ήταν η τελευταία μου σεζόν”.

Σύμφωνα με το SPORT24, ο Ντε Κολό θα ρίξει τίτλους τέλους σε μία καριέρα 20 ετών στο επαγγελματικό μπάσκετ, έχοντας φορέσει τις φανέλες των Σολέ, Βαλένθια, Σαν Αντόνιο Σπερς, Τορόντο Ράπτορς, ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Φενέρμπαχτσε και Βιλερμπάν.

Στο παλμαρέ του μετρά δύο τίτλους της EuroLeague το 2016 και το 2019, αμφότερεους με τη ρωσική ομάδα. Μάλιστα, στην κούπα του 2016 ήταν ο MVP τόσο της διοργάνωσης, όσο και του Final Four.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα