Ο πολιτικός κόσμος υποκλίνεται στον Στέφανο Τσιτσιπά

Ο πολιτικός κόσμος υποκλίνεται στον Στέφανο Τσιτσιπά
O Στέφανος Τσιτσιπάς πέτυχε τεράστια νίκη απέναντι στον Ισπανό, Roberto Bautista Agut και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Αυστραλιανού Open AP

Τον νεαρό αντισφαιριστή έσπευσαν να συγχαρούν για την μεγάλη του πρόκριση στον ημιτελικό του Αυστραλιανού Open, πολιτικοί όλου του φάσματος.

Τον Στέφανο Τσιτσιπά για την μεγάλη νίκη και την πρόκρισή του στους 4 του Αυστραλιανού Open έσπευσαν να συγχαρούν στελέχη της πολιτικής ζωής του τόπου.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης μέσω twitter, έκανε λόγο για “απίστευτο” Τσιτσιπά, ευχαριστώντας τον για την μεγάλη χαρά και συγχαίροντάς τον για την επιτυχία.

“Τα όνειρα και οι ικανότητές σου δεν έχουν ταβάνι” αναφέρει στο “τιτίβισμά” της η Φώφη Γεννηματά.

΄”O πιτσιρικάς μεγάλωσε” αναφέρει ο Γιώργος Μαυρωτάς, μέσω Twitter και αυτός, τονίζοντας ότι ο Στέφανος Τσιτσιπάς, “κατάφερε να μας κάνει να βάζουμε ξυπνητήρι για να δούμε τέννις”.

«Θερμά συγχαρητήρια στον Στέφανο Τσιτσιπά. Η πρόκριση στους “4”, στο Αυστραλιανό Τουρνουά, αποτελεί τεράστια επιτυχία, αφήνοντας πίσω πρώτα ονόματα του τέννις, όπως ο Ρ. Φέντερερ. Καλή δύναμη για τη συνέχεια» δήλωσε για την πρόκριση του Στέφανου Τσιτσιπά, ο γγ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα