Ολυμπιακός: Χωρίς Βεζένκοβ – Μιλουτίνοβ στο Κάουνας

Διαβάζεται σε 1'
Ολυμπιακός: Χωρίς Βεζένκοβ – Μιλουτίνοβ στο Κάουνας
EUROKINISSI

Ο Ολυμπιακός θα ταξιδέψει στο Κάουνας χωρίς Σάσα Βεζένκοβ και Νίκολα Μιλουτίνοβ (25/2, 20:00, Novasports Prime, Match Center από το SPORT24).

Ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει τη Ζάλγκιρις στο Κάουνας με δύο σημαντικές απουσίες, καθώς ο Σάσα Βεζένκοβ και ο Νίκολα Μιλουτίνοβ δεν θα ταξιδέψουν στη Λιθουανία (25/2, 20:00, Novasports Prime, Match Center από το SPORT24).

Οι δύο παίκτες επέστρεψαν με προβλήματα τραυματισμών από την Κρήτη, με τον πρώτο να τραυματίζεται στον τελικό του Κυπέλλου, δείχνοντας να πονά στη μέση και τον δεύτερο να αποκομίζει κάταγμα στον αντίχειρα στον ημιτελικό, αλλά να αγωνίζεται στον τελικό.

Αμφότεροι κρίθηκε προτιμότερο να προφυλαχθούν και να μην αγωνιστούν στο Κάουνας.

Από εκεί και πέρα εκτός είναι και οι Λαρεντζάκης, Νετζήπογλου που ενσωματώνονται στην Εθνική.

Οπότε η 12άδα του Γιώργου Μπαρτζώκα διαμορφώνεται ως εξής: Γουόκαπ, Νιλικίνα, Γουόρντ, Μόρις, Παπανικολάου, Ντόρσεϊ, Πίτερς, Τζόσεφ, Χολ, ΜακΚίσικ, Τζόουνς και Φουρνιέ.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα