Παναθηναϊκός AKTOR – Παρί 99-104: Γκέλαρε παρά τη μεγάλη εμφάνιση του Χέιζ-Ντέιβις

Διαβάζεται σε 1'
Παναθηναϊκός AKTOR – Παρί 99-104: Γκέλαρε παρά τη μεγάλη εμφάνιση του Χέιζ-Ντέιβις
EUROKINISSI

Κακή εντός έδρας ήττα με 104-99 από την Παρί για τον Παναθηναϊκό AKTOR στην 29η αγωνιστική της EuroLeague. Οι πράσινοι δεν κατάφεραν να χτίσουν πάνω στην κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας και έχασαν έδαφος στη βαθμολογία.

Ο Παναθηναϊκός AKTOR δεν κατάφερε να κεφαλαιοποιήσει το μομέντουμ από την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας και ηττήθηκε με 104-99 από την Παρί στο Telekom Center Athens το βράδυ της Πέμπτης (26/2), παρουσία του Δημήτρη Γιαννακόπουλου και απουσία του Κέντρικ Ναν που τέθηκε νοκ-άουτ με ίωση.

Η ομάδα του Εργκίν Αταμάν βρέθηκε να χάνει μέχρι και με 17 πόντους (74-91 λίγο μετά το 33′), πλησίασε στο καλάθι 99-101 στα 44″ πριν το τέλος, αλλά ο Νάιτζελ Χέιζ-Ντέιβις δεν κατάφερε να ευστοχήσει στο τρίποντο που επιχείρησε στα 2.6″, με τον προπονητή του Παναθηναϊκού να διαμαρτύρεται για φάουλ και να αποβάλεται με δεύτερη τεχνική ποινή.

Κάπως έτσι, όπως γράφει το SPORT24, οι πράσινοι έπεσαν στο 16-13 (9-6 εντός και 7-7 εκτός έδρας) μετά από 29 στροφές στην EuroLeague.

Ο Κένεθ Φαρίντ ήταν αυτός που ξεχώρισε αναλογικά με τον χρόνο που έπαξε, έχοντας 17 πόντους και 3 ριμπάουντ σε, ενώ ο Νάιτζελ Χέιζ-Ντέιβις πέτυχε 24 πόντους (2/7 τρίποντα) στο ευρωπαϊκό ντεμπούτο του με το τριφύλλι, ξεκινώντας στο βασικό σχήμα αντί του Χουάντσο Ερνανγκόμεθ. Δεν χρησιμοποιήθηκε καθόλου ο Ντίνος Μήτογλου.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα