Ράσταβατς: “Είμαστε πολύ πεινασμένοι, αυτό θα ρωτήσω τους παίκτες πριν βγουν στο γήπεδο”
Διαβάζεται σε 3'
Ο Μίλαν Ράσταβατς δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του τελικού Κυπέλλου Ελλάδας Betsson μεταξύ του ΟΦΗ και του Ολυμπιακού ότι οι παίκτες του είναι πολύ πεινασμένοι ενώ αποκάλυψε τι θα τους ρωτήσει πριν μπουν στο γήπεδο.
- 16 Μαΐου 2025 17:49
Ο ΟΦΗ αντιμετωπίζει τον Ολυμπιακό στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson και ο Μίλαν Ράσταβατς δήλωσε ότι οι παίκτες του είναι πεινασμένοι για το μεγάλο ματς.
Παράλληλα, όπως γράφει το SPORT24, αναφέρθηκε στα στοιχεία που θα χρειαστούν οι Κρητικοί για να πάρουν την κούπα.
Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Μίλαν Ράσταβατς στη συνέντευξη Τύπου
Για το πόσο έτοιμη είναι η ομάδα σε πνευματικό επίπεδο: “Είμαστε πολύ χαρούμενοι που θα πάρουμε μέρος σε μια ποδοσφαιρική γιορτή. Συγχαρητήρια στον κύριο Μεντιλίμπαρ και τον Ολυμπιακό για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Αυτό δείχνει τι είδους αντιπάλου έχουμε αύριο. Όλοι ξέρουμε ποια ομάδα έχει τις περισσότερες πιθανότητες, αλλά έχουμε το δικαίωμα να έχουμε εμπιστοσύνηση στις δικές μας πιθανότητες.
Προετοιμαστήκαμε για να το διασκεδάσουμε και να δείξουμε ότι είμαστε σε ένα καλό επίπεδο. Για να κάνουμε χαρούμενους όσους θα βρεθούν αύριο, να τους κάνουμε ποδοσφαιρικά χαρούμενους. Είμαστε χαρούμενοι που θα έχουμε τόσο μεγάλο αριθμό φιλάθλων στο αυριανό παιχνίδι. Η προετοιμασία γι’ αυτά τα παιχνίδια ήταν ουσιαστικά ότι κάναμε αυτή τη σεζόν και συγκεκριμένα οι προπονήσεις μετά τον ημιτελικό“.
Για το πόσο πεινασμένοι είναι οι παίκτες του για τον τελικό: “Πρώτα απ’ όλα οι μεγάλες ομάδες είναι μεγάλες γιατί είναι πάντα πεινασμένες. Δεν υπολογίζουμε ότι ο αντίπαλος έχει έλλειψη πείνας. Αλλά και εμείς είμαστε πολύ πεινασμένοι“.
Για το ποιον θα επέλεγε να “κλειδώσει” στα αποδυτήρια από τον Ολυμπιακό για να μην παίξει: “Αν βοηθούσε να υπήρχε κάποιος που να κλειδώσω και να έκανε τη διαφορά, θα ήταν κάτι. Αλλά δεν θα υπάρχει διαφορά“.
Για το αν η κλειστή άμυνα και οι αντεπιθέσεις είναι ο μόνος τρόπος να χτυπήσεις τον Ολυμπιακό και αν θεωρεί αυτοκτονικό να του δώσει χώρους: “Για μας είναι ξεκάθαρο. Πρέπει να παρουσιάσουμε τον εαυτό μας με έναν τρόπο που ο αντίπαλος να μας νιώσει. Πρέπει να είμαστε αρκετά συμπαγείς και ικανοί να προστατέψουμε τον χώρο πίσω από την άμυνά μας.
Πρέπει να πιέσουμε τον αντίπαλο να αμυνθεί, όπως και τον αντίπαλο τερματοφύλακα. Δεν πιστεύω ότι θα υπάρξουν αλλαγές στην προσέγγιση των δύο ομάδων, επομένως θα παίξουμε με τον ίδιο τρόπο που θα έπαιζαν όλο αυτό το διάστημα“.
Λίγα λεπτά πριν μπουν οι δύο ομάδες, τι πρέπει να πει στους παίκτες του και αν χρειάζεται: “Οι τελευταίες λέξεις πριν βγούμε από τη συνάντηση. Θα τους ρωτήσω να αναρωτηθούν γιατί θέλουν να κατακτήσουν το Κύπελλο“.
Για το αν πρέπει να αντιγράψει κάποια πράγματα από κάποια εκτός έδρας παιχνίδια με Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό: “Κάποια καλά πράγματα από αυτά τα παιχνίδια θα προσπαθήσουμε να τα αντιγράψουμε. Στο αυριανό παιχνίδι λίγα πράγματα θα είναι από τακτική. Κυρίως θα έχει να κάνει με τη θέληση που έχουν για να κατακτήσουν το Κύπελλο“.