Stoiximan GBL: Ο Ντόντα Χολ MVP για πρώτη φορά
Διαβάζεται σε 1'
Ο Ντόντα Χολ είναι για πρώτη φορά MVP στην 5η αγωνιστική της Stoiximan GBL από το εντός έδρας παιχνίδι του Ολυμπιακού κόντρα στον Ηρακλή.
- 03 Νοεμβρίου 2025 17:16
Ο Ντόντα Χολ ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής στην εντός έδρας νίκη του Ολυμπιακού επί του Ηρακλή για την 5η αγωνιστική της κανονικής περιόδου της Stoiximan GBL, σημειώνοντας μια άψογη επίδοση στην ευστοχία στα δίποντα (10/10).
Η εμφάνισή του αυτή του χάρισε την πρώτη του διάκριση ως Stoiximan MVP της 5ης αγωνιστικής.
Όπως γράφει το SPORT24, ο 28χρονος Αμερικανός σέντερ, που αγωνίζεται για πρώτη φορά στο ελληνικό πρωτάθλημα, συγκέντρωσε 32 βαθμούς στο ranking, την υψηλότερη επίδοση μεταξύ όλων των παικτών.
Στο παιχνίδι, ο Χολ είχε συνολικά 23 πόντους (10/10 δίποντα, 3/3 βολές), 6 ριμπάουντ, 1 ασίστ, 1 κόψιμο, 2 κερδισμένα φάουλ, 4 φάουλ εναντίον και 1 κλέψιμο, σε 22 λεπτά και 10 δευτερόλεπτα συμμετοχής.