Τάις μετά τις δηλώσεις του GM της Μονακό: “Η αλήθεια θα ειπωθεί σύντομα”

Διαβάζεται σε 2'
Τάις μετά τις δηλώσεις του GM της Μονακό: “Η αλήθεια θα ειπωθεί σύντομα”
EUROKINISSI

“Ο Ντάνιελ αισθάνεται υπέροχα στη Μονακό”, είπε ο GΜ της ομάδας. “Η αλήθεια θα ειπωθεί σύντομα” απάντησε μέσω Instagram Story ο Γερμανός σέντερ, αφήνοντας αιχμές και υπονοούμενα.

Αιχμές άφησε ο Ντάνιελ Τάις με ένα Instagram Story που έκανε το απόγευμα της Τρίτης (22/7). Ο Γερμανός σέντερ απομόνωσε μία από τις ατάκες που είπε ο General Manager της Μονακό, Ολεξέι Γεφίμοβ, και συμπλήρωσε πως “η αλήθεια θα ειπωθεί σύντομα”.

Για την ακρίβεια, όπως γράφει το SPORT24, ο GM των Μονεγάσκων ανέφερε για την υπόθεση του Τάις: “Ο Ντάνιελ είχε συμβόλαιο μαζί μας για την επόμενη σεζόν. Είχε ρήτρα αποχώρησης για το NBA που έληξε, οπότε η συμφωνία είναι πλέον εγγυημένη. Βασιζόμαστε πολύ σε αυτόν. Ο Ντάνιελ αισθάνεται υπέροχα στη Μονακό. Είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες μας και ταιριάζει απόλυτα στο στυλ παιχνιδιού του προπονητή Σπανούλη”. 

Ωστόσο, ο ίδιος ο παίκτης φαίνεται να μην συμφωνεί με το σημείο που αναφέρει ότι αισθάνεται υπέροχα στο Πριγκιπάτο. Μένει να φανεί πότε θα τοποθετηθεί επίσημα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα