Τσιτσιπάς: Προθεσμία να παραδώσει το δίπλωμά του μέχρι την Παρασκευή

Διαβάζεται σε 2'
Τσιτσιπάς: Προθεσμία να παραδώσει το δίπλωμά του μέχρι την Παρασκευή
AP

Αντιμέτωπος με τη σύνταξη δικογραφίας για απείθεια ενδέχεται να βρεθεί ο Στέφανος Τσιτσιπάς, σε περίπτωση που δεν παραδώσει το δίπλωμά του μέχρι την Παρασκευή (12/12).

Προθεσμία για να παραδώσει το δίπλωμά του στην Τροχαία έως την Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου, έλαβε ο Έλληνας τενίστας, Στέφανος Τσιτσιπάς.

Σύμφωνα με το MEGA, η Τροχαία δεν δέχτηκε τον ισχυρισμό ότι οδηγούσε άλλος το όχημα, την ώρα που αυτό καταγράφηκε να κινείται με 213 χλμ/ώρα στην Αττική Οδό.

Υπενθυμίζεται ότι παρότι ο πατέρας του Στέφανου Τσιτσιπά παρουσιάστηκε στην Τροχαία της Αττικής Οδού και ανέλαβε την ευθύνη, επιμένοντας ότι εκείνος ήταν ο οδηγός του αυτοκινήτου του γιου του, που πιάστηκε από τις κάμερες να τρέχει με 213χλμ, η Τροχαία δεν αποδέχθηκε αυτή την εκδοχή.

Ως αποτέλεσμα της απόρριψης του αιτήματος, στον τενίστα επιβλήθηκε πρόστιμο ύψους 2.000 ευρώ και του αφαιρέθηκε το δίπλωμα για 12 μήνες. Οι αστυνομικές Αρχές ενημέρωσαν τον νομικό του εκπρόσωπο για την υποχρέωση παράδοσης του διπλώματος μέχρι την προθεσμία που έχει οριστεί.

Η μη συμμόρφωση με την εντολή παράδοσης του διπλώματος θα οδηγήσει στη σύνταξη δικογραφίας για απείθεια.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα