Χιμένες: “Πήρα φάρμακα για να παίζω, μετά από λίγο καιρό δεν μπορούσα ούτε να τρέχω”

Διαβάζεται σε 2'
Χιμένες: “Πήρα φάρμακα για να παίζω, μετά από λίγο καιρό δεν μπορούσα ούτε να τρέχω”
AP Photo

Ο Σαντιάγο Χιμένες επέστρεψε στη δράση το περασμένο Σάββατο (21/3) μετά από αρκετούς μήνες αποχής λόγω τραυματισμου και σε συνέντευξή του αναφέρθηκε στην πολύ μεγάλη πίεση που ένιωσε στους ροσονέρι και η οποία τον οδήγησε στο να περάσει την πόρτα του χειρουργείου.

 

Η φετινή σεζόν εξελίχτηκε σε πραγματικό γολγοθά για τον Σαντιάγο Χιμένες καθώς ένα σοβαρό πρόβλημα στον αστράγαλο τον οδήγησε να περάσει την πόρτα του χειρουργείου τον περασμένο Οκτώβριο, για να επιστρέψει στη δράση στο τρίτο δεκαήμερο του Μαρτίου, στον αγώνα πρωταθλήματος της Μίλαν κόντρα στην Τορίνο.

Όπως γράφει το SPORT24, λίγα 24ωρα μετά από το comeback του ο 24χρονος Μεξικανός επιθετικός θέλησε να μιλήσει για τους δύσκολους μήνες που προηγήθηκαν για εκείνον, αποκαλύπτοντας σε συνέντευξή του πως έφτασε στο σημείο να παίρνει φάρμακα που επιδείνωσαν την κατάστασή του.

“Ως παίκτης, λες στον εαυτό σου ότι δεν είναι τίποτα και ότι πρέπει να συνεχίσεις, αλλά μετά από κάθε αγώνα ο πόνος χειροτέρευε όλο και περισσότερο, μέχρι που έφτασε σε ένα σημείο που ήταν πραγματικά έντονος.

Ήμουν βασικός στη Μίλαν, οι προσδοκίες μου ήταν πολύ υψηλές, αλλά άρχισα να αναρωτιέμαι αν ήταν καλύτερα να σταματήσω ή να συνεχίσω. Αποφάσισα να συνεχίσω, έπαιρνα φάρμακα για να παίξω, αλλά συνειδητοποίησα ότι δεν μπορούσα πλέον να τρέχω, πονούσα πολύ, δεν μπορούσα να συνεχίσω.

Στον αγώνα με την Αταλάντα πήρα διπλή δόση φαρμάκων, τότε αποφάσισα να σταματήσω και μετά από εξετάσεις και ακτινογραφίες, ελήφθη η απόφαση να χειρουργηθώ”, τόνισε ο Χιμένες σε συνέντευξή του στο μεξικανικό κανάλι “TUDN” για να προσθέσει:

“Με το Παγκόσμιο Κύπελλο να πλησιάζει το καλοκαίρι, σκέφτηκα όλες τις πιθανές καταστάσεις και η απόφαση που πήρα, μαζί με την οικογένειά μου, ήταν να υποβληθώ σε χειρουργική επέμβαση και ήταν η καλύτερη επιλογή”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα