Ανδρέας Μικρούτσικος για γυμνή διαφήμιση Ρουβά: “Ο φωτογράφος πληρώθηκε από τον Ψινάκη”

Ανδρέας Μικρούτσικος για γυμνή διαφήμιση Ρουβά: “Ο φωτογράφος πληρώθηκε από τον Ψινάκη”
Ηλίας Ψινάκης, Ανδρέας Μικρούτσικος Youtube, Glomex

Ο Ηλίας Ψινάκης μίλησε για το παρασκήνιο της θρυλικής διαφήμισης με τον γυμνό Σάκη Ρουβά και το αναψυκτικό. Η εξήγησή του δεν έπεισε τον Ανδρέα Μικρούτσικο που δήλωσε πως ήταν "κόλπο".

Ένα νέο επεισόδιο του “Γηροκομείο” του Ηλία Ψινάκη ανέβηκε στο Youtube και ο πρώην μάνατζερ αναφέρθηκε σε μία παλιά διαφήμιση του Σάκη Ρουβά, η οποία είχε προκαλέσει τεράστιο σάλο τότε και είχε μετατραπεί σε σκάνδαλο.

Συγκεκριμένα, περιέγραψε το παρασκήνιο της θρυλικής πια διαφήμισης, στην οποία ο Σάκης Ρουβάς είχε εμφανιστεί γυμνός, κρατώντας ένα πολύ γνωστό αναψυκτικό στα απόκρυφα σημεία του. Ο Ηλίας Ψινάκης δήλωσε πως τυχαία τράβηξε ο φωτογράφος τα επίμαχα καρέ.

«Είχε γίνει σκάνδαλο και μας κυνηγούσαν όλοι. Ένας φωτογράφος τράβηξε την φωτογραφία ότι είναι γυμνός με τον αναψυκτικό μπροστά του στην πλάκα και άρχισε να γίνεται ένα τεράστιο θέμα. Μέχρι και στη Βουλή φτάσαμε, έγινε επερώτηση. Έλεγαν οι βουλευτές “δεν θα πιω αναψυκτικό από το… του Ρουβά”».

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος δεν πείστηκε από την εξήγηση του Ηλία Ψινάκη και έκανε λόγο για “γνωστά κόλπα” του πρώην μάνατζερ, λέγοντας:

«Ο φωτογράφος πληρώθηκε από τον ίδιο τον Ψινάκη κι αν δεν έγινε αυτό, να μου πάρει το κεφάλι ο Ψινάκης. Άσε μας ρε Ηλία δεν ξέρουμε τα κόλπα σου… Ψινάκη κόλπο… Κι όταν έγινε επερώτηση στη Βουλή, “το ‘λεγα μωρό μου, το ‘λεγα”. Τυπικός “Ψινακισμός”!», είπε ο πρώην μάνατζερ.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα