Άννα Τσουκαλά: Καταγγέλλει τον Κώστα Κωστόπουλο – “Μου ρίχτηκε μέσα στο αυτοκίνητο”

Άννα Τσουκαλά: Καταγγέλλει τον Κώστα Κωστόπουλο – “Μου ρίχτηκε μέσα στο αυτοκίνητο”
Η Άννα Τσουκαλά glomex - mega

Η ηθοποιός Άννα Τσουκαλά καταγγέλλει τον σκηνοθέτη Κώστα Κωστόπουλο για σεξουαλική παρενόχληση. "Μέσα στο αυτοκίνητο μού ρίχτηκε. Τρεις μήνες μού φερόταν πολύ άσχημα".

Στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι!» του MEGA μίλησε το πρωί της Κυριακής η Άννα Τσουκαλά, περιγράφοντας τις δικές της εμπειρίες σεξουαλικής παρενόχλησης στον χώρο του θεάματος.

Η ηθοποιός, η οποία έγινε γνωστή μέσα από την επιτυχημένη σειρά «Μη μου λες αντίο», αναφέρθηκε στην παρενόχληση που υπέστη από τον σκηνοθέτη Κώστα Κωστόπουλο.

Η καταγγελία της Άννας Τσουκαλά – η οποία άφησε τη ζωή της στην Ελλάδα και πλέον μένει μόνιμα στην Νέα Υόρκη – έρχεται ένα περίπου μήνα μετά τη μήνυση της Έλενας Αθανασοπούλου για βιασμό από τον γνωστό σκηνοθέτη.

«Έμαθα για την υπόθεση της Έλενας Αθανασοπούλου. Με τον συγκεκριμένο σκηνοθέτη η εμπειρία μου δεν ήταν καλή. Τον είχα γνωρίσει το 2006. Στην αρχή ήταν πολύ ευγενικός, μας είχε καλέσει και στο σπίτι του να φάμε με την οικογένειά του. Μετά μου είπε “πρέπει να σε πάω σπίτι με το αυτοκίνητο”. Μέσα στο αυτοκίνητο μού ρίχτηκε. Του είπα ότι δε γίνονται αυτά τα πράγματα. Τρεις μήνες μου φερόταν πολύ άσχημα μέσα στα γυρίσματα, έκανε πρόστυχα αστείο. Ο κόσμος γελούσε και εγώ είχα τρελαθεί. Με απέλυσαν από το σίριαλ», είπε για τον σκηνοθέτη.

«Όταν βλέπω πόσο άδικο είναι το σύστημα, και τη βία παντού στην κοινωνία μας, και την αδικία που υπάρχει, αναρωτιέμαι ποια είναι η πορεία και τι γίνεται. Δε βρίσκουμε ποτέ δικαιοσύνη. Εγώ είμαι πολύ προστατευμένη, δεν έχω να φοβηθώ κανέναν και τίποτα. Τον καιρό που τα ζούσα αυτά πέρασα από σκοτεινά μονοπάτια. Το μεγάλο μου ευχαριστώ είναι στη θρησκεία μου», σημείωσε η ηθοποιός.

Η Άννα Τσουκαλά αναφέρθηκε νωρίτερα και σε άλλες περιιπτώσεις συνεργατών της, από τους οποίους δέχτηκε σεξουαλική παρενόχληση: «Στο μεγαλύτερο σίριαλ που έγινα γνωστή, που έκανα κοπέλα άλλης θρησκείας, ο γνωστός σκηνοθέτης μου είπε να πάω στο δωμάτιό του σε ξενοδοχείο για να μου δώσει ένα σενάριο. Πήγα και μόλις μπήκα μέσα μου όρμησε κατευθείαν. Πήγα στην αστυνομία τότε, μου είπαν “όπως ήρθατε να φύγετε” και ότι “εμείς δεν αναλαμβάνουμε”. Ο πόλεμος που έζησα ήταν τόσο μεγάλος και έντονος που δεν έχω λόγια να τον περιγράψω. Το πιο λυπηρό και ανατριχιαστικό είναι ότι αυτοί οι άνθρωποι έχουν παιδιά, και παιδιά στην ηλικίας μας, ή μικρότερα», είπε.

«Ζούμε σε εποχές που η αλήθεια βγαίνει μπροστά. Είκοσι χρόνια πριν, μού είχε συμβεί το πρώτο “πέσιμο” από πολύ γνωστό ηθοποιό, που ήταν και καθηγητής μου στην πρώτη δραματική σχολή που πήγα. Με το “καλημέρα σας” μού είπε ότι “για να συνεχίσεις πρέπει να κοιμηθείς μαζί μου, γιατί έτσι κάνουν όλες”. Το είπα στο σωματείο, σε μεγάλους και τρανούς ηθοποιούς και μου είπαν να μη μιλάω, γιατί τότε ξεκινούσα», περιέγραψε η ηθοποιός.

«Σε άλλη περίπτωση, πάλι στο ξεκίνημά μου, γνωστός σκηνοθέτης μού είπε ότι πρέπει να κάνω σχέση μαζί του. Πολλές φορές μου συνέβησαν αντίστοιχα σκηνικά. Κανένας δε με βοηθούσε, μόνο κάποιοι φίλοι μου που βρήκαν και τον μπελά τους, τους έκλειναν οι πόρτες για δουλειά», τόνισε η Άννα Τσουκαλά.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα