Έφη Σαρρή: Η αποστομωτική απάντηση για το μυστικό της νεότητάς της – “Είμαι πλαστική από πάνω μέχρι κάτω”

Έφη Σαρρή: Η αποστομωτική απάντηση για το μυστικό της νεότητάς της – “Είμαι πλαστική από πάνω μέχρι κάτω”
Έφη Σαρρή glomex

Μέσα σε πέντε λεπτά η Έφη Σαρρή αποκαλύπτει τη σχέση της με τον χρόνο, μιλά για την ανανεωμένη της εμφάνιση, ευχαριστεί τον Νίκο Καρβέλα και απαντά στα αρνητικά σχόλια που δέχεται κατά καιρούς.

Ρεσιτάλ ατάκας για ακόμη μια φορά από την Έφη Σαρρή, η οποία χωρίς φόβο και πάθος αποκάλυψε το μυστικό της νεότητάς της, έκανε μία αναδρομή στο ξεκίνημα της καριέρας της και τις δυσκολίες που συνάντησε, ενώ δεν δίστασε να πετάξει τα “βέλη” της σε όσους την πίκραναν.

Η κάμερα της εκπομπής “Mega Καλημέρα” συνάντησε τη γνωστή τραγουδίστρια και η ίδια εξήγησε τους λόγους που επιλέγει να απέχει επαγγελματικά αυτή την περίοδο, παρά τις επαγγελματικές προτάσεις που δέχεται, ενώ κάνοντας μία αναδρομή στο παρελθόν, θυμήθηκε τις δυσκολίες που συνάντησε στα πρώτα της βήματα στο τραγούδι.

“Μετά από αρκετά χρόνια που τραγουδούσα με πάρα πολύ μεγάλα ονόματα ως δεύτερη φωνή με χαμηλωμένα μικρόφωνα, με πολύ κόπο, κατάφερα να υπογράψω ένα συμβόλαιο σε μία μεγάλη δισκογραφική […] Ο Νίκος Καρβέλας ήρθε στη ζωή μου στον τέταρτό μου προσωπικό μου δίσκο. Είναι φοβερό και μεγάλο ταλέντο. Οφείλω πάρα πολλά στο Νίκο Καρβέλα. Στην Άννα Βίσση είπα ‘μπορείς να πεις στον Νίκο να μου δώσει και εμένα κανένα τραγούδι;’ Πού το είχα βρει αυτό το θράσος απορώ”, θυμήθηκε η Έφη Σαρρή.

Η ίδια μοιράστηκε με τους τηλεθεατές της εκπομπής και μερικά ευτράπελα με θαυμαστές, με πιο χαρακτηριστικό όταν ένας θαυμαστής της πήγε στο καμαρίνι της και της είπε “δεν είσαι εσύ η Έφη Σαρρή, είμαι εγώ!“. “Λίγο τρόμαξα και κατάλαβα μετά ότι είχε κάποιο θέμα γιατί μου έδειχνε φωτογραφίες που ήταν ντυμένος ακριβώς με τα ρούχα μου, τραγουδούσε ακριβώς τα τραγούδια μου, τα ήξερα όλα απέξω”, δήλωσε.

Η αφοπλιστική απάντηση ήρθε ωστόσο όταν ρωτήθηκε για το ποιο είναι το μυστικό της νεότητάς της, με την ίδια να σχολιάζει: “Η επιστήμη έχει προχωρήσει πάρα πολύ, η κάθε γυναίκα μπορεί να φαίνεται 20 χρονών όπως εγώ άλλωστε. Είμαι πλαστική από πάνω μέχρι κάτω“, ενώ όταν ρωτήθηκε γιατί επιλέγει να προσεγγίζει τα πάντα με μία χιουμοριστική διάθεση, η ίδια είπε πως η ζωή μας είναι ένα παιχνίδι και έτσι πρέπει να την αντιμετωπίζουμε.

Τέλος, δεν δίστασε να πετάξει τα βέλη της προς την Ηλιάνα Παπαγεωργίου και τα αρνητικά σχόλια που είχε κάνει η ίδια προς το πρόσωπό της στο παρελθόν, με την Έφη Σαρρή να απαντά: “Ηλιάνα Παπαγεωργίου; Αρνητικά; Έκανα κάτι που πείραξα κάποιον; Για ποιον λόγο ακριβώς; Έπρεπε να μου κάνει ντα“.

Όσο για το πώς θα χαρακτήριζε η ίδια τον εαυτό της, η Έφη Σαρρή δήλωσε: “Μία λέξη νομίζω ότι με αντιπροσωπεύει πάρα πολύ και είναι η λέξη βαριέμαι. Βαριέμαι με όλα πραγματικά. Γενικά είμαι πολύ τεμπέλα θα έλεγα”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα