Εκλογές 2019: Η Ηρώ Δημητροπούλου του GNTM κατεβαίνει δημοτική σύμβουλος

Εκλογές 2019: Η Ηρώ Δημητροπούλου του GNTM κατεβαίνει δημοτική σύμβουλος
Η Ηρώ Δημητροπούλου στις οντισιόν του GNTM

Η πολυσυζητημένη διαγωνιζόμενη του Greece's Next Top Model που είχε απασχολήσει έντονα στις οντισιόν του ριάλιτι, κατεβαίνει στις εκλογές και είναι υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τον συνδυασμό «Αθήνα το σπίτι μας».

Η Ηρώ Δημητροπούλου ήταν μία από τις πιο πολυσυζητημένες διαγωνιζόμενες στις οντισιόν του ριάλιτι μόδας, Greece’s Next Top Model, αφού απορρίφθηκε από τους τέσσερις κριτές του παιχνιδιού, λόγω των πολλών αισθητικών επεμβάσεων που είχε κάνει, ενώ ήταν μόλις 18 χρονών.

Τότε η Ηρώ είχε θυμώσει και απογοητευτεί από τα σχόλια των κριτών, ενώ λίγο καιρό αργότερα έλαβε μέρος στα πανελλήνια καλλιστεία, όπου και πάλι δεν κατάφερε να φτάσει ψηλά. Και ενώ η Ηρώ συνεχίζει να ασχολείται με το μόντελινγκ, αποφάσισε να ασχοληθεί και με τα κοινά.

Η Ηρώ Δημητροπούλου ανακοίνωσε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ότι κατεβαίνει στις εκλογές και είναι υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τον συνδυασμό «Αθήνα το σπίτι μας» του Βασίλη Καπερνάρου, υποψήφιου των Ανεξάρτητων Ελλήνων για το Δήμο Αθηναίων.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα