Emily Ratajkowski: Τόσο καιρό προφέραμε λάθος το επίθετό της – Η αποκάλυψη του μοντέλου

Emily Ratajkowski: Τόσο καιρό προφέραμε λάθος το επίθετό της – Η αποκάλυψη του μοντέλου
Έμιλι Ρατακόφσκι AP

Η Emily Ratajkowski κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης αποκάλυψε στους θαυμαστές της πως μπορούν να προφέρουν με τον σωστό τρόπο το επίθετό της.

Αν πιστεύετε ότι τόσο καιρό λέγατε σωστά το όνομα της 31χρονης Emily Ratajkowski (Έμιλι Ρατακόφσκι), τότε σίγουρα πέφτετε έξω.

Σε ένα viral νέο βίντεο, η Emily Ratajkowski αποκάλυψε στους θαυμαστές της πως μπορούν να προφέρουν με τον σωστό τρόπο το επίθετό της, που προφέρεται συχνά πολύ λάθος.

Στο νέο βίντεο που δημοσιεύτηκε από τον Tory Burch στο TikTok , η καλλονή δήλωσε πως πολλοί προφέρουν περιστασιακά το όνομά της με το ‘j’ (δηλαδή βάζουν ένα ϊ) στο επίθετο που είναι τεχνικά λανθασμένο.

Στην πραγματικότητα, η ίδια η Emily, που γεννήθηκε στο Λονδίνο και μεγάλωσε στις Ηνωμένες Πολιτείες, χρησιμοποιεί συχνά το αμερικανοποιημένο: “Ra-tuh-cow-skee” (Ρατακοφσκι).

Ωστόσο, κατά την διάρκεια της συνέντευξης αποκάλυψε πως λόγω της ανατολικοευρωπαϊκής της καταγωγής, ο σωστός τρόπος να το προφέρει κανείς είναι: “Rah-tah-kove-ska” (Ρατακοφσκα).

Πολλά σλαβικά επίθετα αλλάζουν με βάση το φύλο του ατόμου, οπότε ενώ ένας άνδρας στην οικογένειά της θα λεγόταν “Ratajkowski”, αλλά μια γυναίκα λέγεται «Ratajkowska».

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα