Η γυμνή ηλιοθεραπεία της Κένταλ Τζένερ – Τι ανέβασε στο Instagram

Η γυμνή ηλιοθεραπεία της Κένταλ Τζένερ – Τι ανέβασε στο Instagram
Kendall Jenner Evan Agostini/Invision/AP

Το πανέμορφο μοντέλο άφησε ελάχιστα στη φαντασία των θαυμαστών της. Ξάπλωσε ολόγυμνη και απόλαυσε τον καυτό ήλιο λίγες ημέρες μετά τον χωρισμό της με τον σταρ του NBA, Ντέβιν Μπούκερ.

Η Κένταλ Τζένερ αγαπά το σώμα της και δεν διστάζει να το αναδεικνύει με κάθε ευκαιρία. Στην πιο πρόσφατη δημοσίευσή της το εντυπωσιακό μοντέλο μοιράστηκε ένα στιγμιότυπο από τις διακοπές της λίγες ημέρες μετά την είδηση του χωρισμού της με τον σταρ του NBA, Ντέβιν Μπούκερ.

Η Τζένερ ξάπλωσε ολόγυμνη απολαμβάνοντας τον καυτό ήλιο πλάι σε μια πισίνα.

Η ανάρτηση δημοσιεύτηκε στον επίσημο λογαριασμό της στο Instagram ενώ συνοδεύτηκε από μια σειρά φωτογραφιών καθώς και ένα emoji με κοκκινισμένα μάγουλα.

Η Κένταλ και Ντεβίν χώρισαν την προηγούμενη εβδομάδα ύστερα από περίπου δύο χρόνια σχέσης. Σύμφωνα με πρόσωπο από το στενό τους περιβάλλον οι δυό τους βρίσκονταν σε “διαφορετική φάση” με αποτέλεσμα να αποφασίσουν και τη λήξη της σχέσης τους. “Αν και νοιάζονταν ο ένας για τον άλλον, ο Ντεβίν δεν σκόπευε να της κάνει πρόταση γάμου ενώ προτεραιότητα για εκείνον είχε η καριέρα του. Παράλληλα, και για την Κένταλ η δουλειά της ήταν πάνω απ’ όλα” ανέφερε η ανώνυμη πηγή στο αμερικανικό περιοδικό Page Six.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα