Ίαν ΜακΚέλεν: Πολλές γυναίκες προσφέρουν σεξ, με αντάλλαγμα ένα ρόλο

Ίαν ΜακΚέλεν: Πολλές γυναίκες προσφέρουν σεξ, με αντάλλαγμα ένα ρόλο
Actor Ian McKellen poses on the red carpet as he arrives at the 12th edition of the Rome Film Fest, in Rome, Wednesday, Nov. 1, 2017. (AP Photo/Andrew Medichini) AP Photo/Andrew Medichini

Στο "στόχαστρο" του πολυβραβευμένου ηθοποιού βρέθηκε και ο Κέβιν Σπέισι για τον τρόπο με τον οποίο "συνέδεσε" την αποκάλυψη της σεξουαλικότητάς με τις κατηγορίες για σεξουαλική παρενόχληση

Ο σερ Ίαν ΜακΚέλεν έρχεται να ταράξει τα νερά της σόου μπιζ δηλώντας ότι γνωρίζει πολλούς επίδοξους ηθοποιούς, οι οποίοι στην αρχή της καριέρας τους θα προσέφεραν σεξ σε σκηνοθέτες προκειμένου να κερδίσουν έναν κινηματογραφικό ρόλο.

Ο βραβευμένος ηθοποιός μιλώντας στο πανεπιστήμιο της Οξφόρδης αφού επικρότησε τη στάση των πολυάριθμων θυμάτων σεξουαλικής παρενόχλησης στο Χόλιγουντ που μίλησαν για την εμπειρία τους, είπε: «Οι άνθρωποι πρέπει να κατονομάσουν και μερικές φορές είναι πολύ δύσκολο για τα θύματα να το κάνουν αυτό. Ελπίζω ότι θα περάσουμε μία περίοδο που θα βοηθήσει στην εξάλειψη (του φαινομένου) εντελώς».

Ο ΜακΚέλεν πρόσθεσε ότι «από τη δική μου εμπειρία, όταν ξεκίνησα να δουλεύω στις αρχές της δεκαετίας του ’60, ο σκηνοθέτης του θεάτρου στο οποίο δούλευα, μου έδειξε κάποιες φωτογραφίες που του έδωσαν γυναίκες, οι οποίες ήθελαν δουλειά… κάποιες από αυτές είχαν στο κάτω μέρος της φωτογραφίας «DRR» – directors’ rights respected: Με άλλα λόγια, αν μου δώσεις μια δουλειά, μπορείς να κάνεις σεξ μαζί μου».

Πάντως ο ηθοποιός τόνισε ότι θα πρέπει να είναι όλοι ιδιαιτέρως προσεκτικοί σχετικά με τις κατηγορίες αυτές προσθέτοντας: «Δεν νομίζω τίποτα άλλο παρά μόνο ότι από τις αποκαλύψεις αυτές θα προκύψει κάτι καλό, αν και κάποιοι κακώς κατηγορούνται, υπάρχει και η άλλη πλευρά».

Τέλος, ο 78χρονος ηθοποιός, ο οποίος έχει δηλώσει ότι είναι ομοφυλόφιλος, σχολιάζοντας τις κατηγορίες εναντίον του Κέιβιν Σπέισι χαρακτήρισε «κατακριτέα» τη σύνδεση της σεξουαλικής παρενόχλησης με τη δήλωση της σεξουαλικότητας.

Επιστρέφει ως ‘Γκάνταλφ’ στην… τηλεόραση

Χαράς Ευαγγέλια για τους φίλους του “Άρχοντα των Δαχτυλιδιών”/ Τον Νοέμβριο, η Amazon επιβεβαίωσε ότι θα προσαρμόσει σε τηλεοπτική σειρά τα μυθιστορήματα του Τόλκιεν. Και, το περασμένο Σαββάτο, ο σερ Ίαν ΜακΚέλεν άφησε να εννοηθεί ότι τον ενδιαφέρει ο ρόλος του Γκάνταλφ στον τηλεοπτικό «Άρχοντα». Και το είπε, δημόσια!

Στις 16 Δεκεμβρίου, ο Ίαν ΜακΚέλεν εμφανίστηκε στο show του Γκρέιαμ Νόρτον στο BBC Radio 2, μαζί με την Τζένι Σίγκροουβ με την οποία συμπρωταγωνιστεί σε εκδοχή του «Εξορκιστή» (γι’ αυτό μας πληροφορεί το Digital Spy). Κάποια στιγμή, τον ρώτησαν αν είναι εκνευριστικό να έχουμε κι άλλον έναν Γκάνταλφ, κι ο σερ Ίαν είπε «τι εννοείτε “κι άλλον Γκάνταλφ”;»

«Δεν έχω πει “ναι”, γιατί δεν μου ζητήθηκε» συνέχισε. «Υπονοείτε, όμως, ότι κάποιος άλλος πρόκειται να παίξει αυτόν τον ρόλο; Ο Γκάνταλφ είναι πάνω από 7.000 ετών, άρα δεν είμαι και τόσο ηλικιωμένος».

Όταν, τον Νοέμβριο, επιβεβαιώθηκαν οι φήμες για την τηλεοπτική σειρά, η Σάρον Ταλ Ιγκουάντο, η καινούργια επικεφαλής του προγραμματισμού σεναρίων στην Amazon είχε δηλώσει πως «”Ο Άρχοντας των Δαχτυλιδιών” είναι ένα πολιτιστικό φαινόμενο που έχει εξάψει τη φαντασία γενεών φανατικών θαυμαστών, μέσα από τη λογοτεχνία και τη μεγάλη οθόνη».

«Είναι τιμή για εμάς να δουλεύουμε μαζί με το Tolkien Estate and Trust και τη New Line σε αυτήν τη συναρπαστική συνεργασία για την τηλεόραση και είμαστε ενθουσιασμένοι που θα πάμε τους φανατικούς θαυμαστές του “Άρχοντα των Δαχτυλιδιών” ένα καινούργιο επικό ταξίδι στη Μέση-Γη» είχε προσθέσει.

Φωτό: AP Photo/Andrew Medichini

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα