Ιάσονας Μανδηλάς: “Με έφτυσαν και μου έριξαν μπουνιά γιατί είχα βαμμένα νύχια”

Ιάσονας Μανδηλάς: “Με έφτυσαν και μου έριξαν μπουνιά γιατί είχα βαμμένα νύχια”
Ο Ιάσονας Μανδηλάς glomex - alpha tv

Ο Ιάσονας Μανδηλάς καταγγέλλει ομοφοβική επίθεση μέσα στο Μετρό, από ομάδα νεαρών. Η σοκαριστική εξομολόγησή του.

Ομοφοβική επίθεση από τέσσερα νεαρά άτομα δέχθηκε ο Ιάσονας Μανδηλάς στο σταθμό του Μετρό του Περιστερίου, το βράδυ της Πέμπτης.

Τέσσερα νεαρά άτομα τον πλησίασαν και άρχισαν να τον υβρίζουν, όταν πρόσεξαν ότι ο γνωστός καλλιτέχνης είχε βαμμένα τα νύχια του. Στη συνέχεια και αφού τον ρώτησαν αν είναι γκέι, ένας από αυτούς του έριξε μπουνιά.

Υπενθυμίζεται ότι ο Ιάσονας Μανδηλάς, πριν από λίγους μήνες, βρήκε το θάρρος και μίλησε ανοιχτά για τη σεξουαλικότητά του.

Ο Ιάσονας γνωστοποίησε το ομοφοβικό περιστατικό μέσα από ένα story στο Ιnstagram.

«Απλώς θέλω να σας ενημερώσω ότι τέσσερα άτομα στο σταθμό του Περιστερίου μου επιτέθηκαν και το ένα μου έχωσε μπουνιά, επειδή έχω βαμμένα μαύρα τα νύχια μου και όταν με ρώτησαν αν είμαι γκέι τους είπα “ναι”. Ναι προσέχετε πολύ».

Όπως ενημέρωσε ο ίδιος, μιλώντας στο πρωινό του Alpha, είναι καλά στην υγεία του, αν και σοκαρισμένος, ενώ έχει ήδη απευθυνθεί στις αρχές.

«Μού επιτέθηκαν 13χρονα επειδή είχα βαμμένα νύχια. Με έφτυσαν και μου έριξαν μπουνιά. Με έβρισαν με λόγια που δεν μπορώ να πω στην τηλεόραση. Με ρώτησαν αν είμαι γκέι και τους είπα “ναι”… Τέτοια άτομα θα επιτεθούν σε οποιονδήποτε. Αυτά τα άτομα σε λίγα χρόνια θα κουβαλούν όπλα», είπε, μεταξύ άλλων, ο δημοφιλής καλλιτέχνης.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα