Ιωάννα Μαλέσκου: Για μπάνιο με τον “κολυμβητή” της – Εντυπωσιάζουν οι κοιλιακοί της

Ιωάννα Μαλέσκου: Για μπάνιο με τον “κολυμβητή” της – Εντυπωσιάζουν οι κοιλιακοί της
Ιωάννα Μαλέσκου Instagram / @imaleskou

Η Ιωάννα Μαλέσκου δημοσίευσε ένα καλοκαιρινό βίντεο, στο οποίο μαθαίνει σε ένα απ' τα σκυλάκια της να κολυμπά στη θάλασσα. Η ανάρτησή της στο Instagram.

Τις καλοκαιρινές της διακοπές απολαμβάνει η Ιωάννα Μαλέσκου, έως ότου να αποφασίσει ποια θα είναι τα νέα της βήματα για την ερχόμενη τηλεοπτική σεζόν, αφότου ολοκλήρωσε την εκπομπή της “Love it” στον ΣΚΑΙ, η οποία κράτησε για δύο χρόνια.

Η όμορφη παρουσιάστρια, η οποία είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media, μοιράζεται αυτή την περίοδο στιγμιότυπα από τις μέρες ξεκούρασης και ανεμελιάς που διανύει.

Η ίδια περνάει αρκετό χρόνο στη θάλασσα, κάνοντας ηλιοθεραπεία, κολυμπώντας, αλλά και δοκιμάζοντας διάφορα θαλάσσια σπορ. Μάλιστα, τις περισσότερες φορές έχει στην παρέα της τα σκυλάκια της, τα οποία λατρεύει.

Στην τελευταία της ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Ιωάννα Μαλέσκου δημοσίευσε ένα βίντεο, στο οποίο μαθαίνει στο ένα απ’ τα σκυλάκια της, τον Coco, να κολυμπάει.

“Ο μικρός μου Κο-κολυμβητής. Γιατί και το κολύμπι και το Καλοκαίρι, από «Κ» ξεκινούν” έγραψε η ίδια στη λεζάντα, ενώ εκτός από τον Coco, την παράσταση έκλεψαν και οι γραμμωμένοι κοιλιακοί της παρουσιάστριας, η οποία διαθέτει ένα πολύ γυμνασμένο σώμα.

Η ανάρτηση της Ιωάννας Μαλέσκου

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα