Ιωάννα Τούνη: Έξαλλη με τους “ξερόλες του Instagram” που της είπαν να μην τρώει σούσι στην εγκυμοσύνη

Ιωάννα Τούνη: Έξαλλη με τους “ξερόλες του Instagram” που της είπαν να μην τρώει σούσι στην εγκυμοσύνη

Εκνευρισμένη η γνωστή influencer με ορισμένους διαδικτυακούς της ακόλουθους που έσπευσαν να της κάνουν παρατήρηση όταν την είδαν να τρώει σούσι. "Αφήστε με να φάω χωρίς πρήξιμο".

Σωρεία επικριτικών μηνυμάτων φαίνεται πως έλαβε η Ιωάννα Τούνη όταν θέλησε να μοιραστεί στο Instagram ορισμένα από τα πιάτα που γεύτηκε κατά την επίσκεψή της στην Κατερίνη μαζί με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου.

Όπως η ίδια αποκάλυψε, φανερά εκνευρισμένη, στο Instagram, δεν ήταν λίγοι εκείνοι που της έκαναν παρατήρηση επειδή έφαγε σούσι, ζητώντας την να το αποφύγει κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης.

Η γνωστή influencer, σε δύο διαδοχικά stories, με αποδέκτες τους “ξερόλες τους instagram” -όπως χαρακτηριστικά έγραψε- ανέφερε πως μπορεί “στην εγκυμοσύνη να απαγορεύονται τα ωμά αλλά υπάρχει και μαγειρεμένο σούσι, είτε τηγανιτό και στο φούρνο ακόμα”, προσθέτοντας: “Σούσι μαγειρεμένο μπορώ να το φάω και αυτό πήρα και έφαγα. Μην ανησυχείτε για την υγεία μου, είμαι μια χαρά. Ξέρω ότι είμαι έγκυος και ξέρω τι να αποφεύγω. Ευχαριστώ”, ενώ κατέληξε σημειώνοντας:

Μια έγκυος γυναίκα μπορεί να φάει σούσι, εφόσον αυτό είναι μαγειρεμένο. Τα ωμά απαγορεύονται, όχι το σούσι..Τώρα σας παρακαλώ αφήστε με να φάω χωρίς πρήξιμο”.

Δείτε τα σχετικά βίντεο:

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα