Μέγκαν Φοξ: Η “παρέμβαση” στην ολόσωμη φόρμα της που τη διευκολύνει στο σεξ

Μέγκαν Φοξ: Η “παρέμβαση” στην ολόσωμη φόρμα της που τη διευκολύνει στο σεξ
Μέγκαν Φοξ Instagram / @meganfox

Η Μέγκαν Φοξ σόκαρε τους θαυμαστές της με την αποκάλυψη του διαλόγου που είχε με την στυλίστριά της. Γιατί έκανε τροποποιήσεις στην μπλε ολόσωμη φόρμα που φορούσε στα Billboard Music Awards 2022.

Σε μια αποκάλυψη για την ερωτική της ζωή με τον αρραβωνιαστικό της Μασίν Γκαν Κέλι προχώρησε η Μέγκαν Φοξ, προκαλώντας ερωτηματικά στους θαυμαστές της.

Συγκεκριμένα, η Μέγκαν Φοξ δημοσίευσε μια σειρά από φωτογραφίες και βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπου φορά μια ολόσωμη μπλε φόρμα με στρας, με την οποία εμφανίστηκε πρόσφατα στα Billboard Music Awards 2022, που πραγματοποιήθηκαν στο Λας Βέγκας.

Μεταξύ των φωτογραφιών αυτών, υπάρχει και ένα στιγμιότυπο από τον διάλογο της διάσημης ηθοποιού με την στυλίστριά της, Μέιβ Ρέιλι. Από τη συζήτησή τους προκύπτει πως η Μέγκαν Φοξ της ζήτησε να ανοίξουν μία τρύπα στον καβάλο του ρούχου της, ώστε να μπορεί να κάνει σεξ με τον σύντροφό της.

“Ήταν ακριβή αυτή η φόρμα; Γιατί μόλις κάναμε μια τρύπα στον καβάλο, για να μπορούμε να κάνουμε σεξ” λέει η Μέγκαν Φοξ, με την στυλίστρια να απαντά με χιούμορ: “Σε μισώ. Θα το φτιάξω”.

Η ανάρτηση της Μέγκαν Φοξ

Στο μεταξύ, στην απονομή των Billboard Music Awards 2022, ο Μασίν Γκαν Κέλι ερμήνευσε το τραγούδι “Twin Flame”, το οποίο αφιέρωσε στην Μέγκαν Φοξ, αποκαλώντας την “σύζυγό του” και πυροδοτώντας σενάρια για κρυφό γάμο.

Επίσης, σε ένα σημείο του τραγουδιού ακούστηκε ο ήχος ενός καρδιακού παλμού και τότε ο Μασίν Γκαν Κέλι είπε “αυτό είναι και για το αγέννητο παιδί μας”, κάνοντας πολλούς να αναρωτιούνται για το εάν η Μέγκαν Φοξ είναι έγκυος.

Υπενθυμίζεται πως το ζευγάρι αρραβωνιάστηκε τον Ιανουάριο, πίνοντας ο ένας το αίμα του άλλου.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα