Μίνα Σουβάρι: Σοκάρει η πρωταγωνίστρια του “American Beauty” – Ο πρώην της την ανάγκαζε να συμμετέχει σε όργια

Μίνα Σουβάρι: Σοκάρει η πρωταγωνίστρια του “American Beauty” – Ο πρώην της την ανάγκαζε να συμμετέχει σε όργια
Μίνα Σουβάρι Willy Sanjuan/Invision/AP

Τα όσα υπέμεινε από πρώην σύντροφό της, που τη χειραγωγούσε για να κάνει πράγματα παρά τη θέλησή της, αποκαλύπτει η πρωταγωνίστρια του "American Beauty", Μίνα Σουβάρι.

Για την τοξική σχέση στην οποία βρισκόταν, τον εθισμό της στα ναρκωτικά, αλλά και όσα υπέμεινε από πρώην σύντροφό της, αποκαλύπτει η πρωταγωνίστρια του “American Beauty”, Μίνα Σουβάρι.

Συγκεκριμένα, όπως μεταδίδει το People, στο νέο της βιβλίο η 43χρονη ηθοποιός υποστηρίζει ότι χειραγωγήθηκε για να κάνει σεξ, παρά τη θέλησή της, όταν είχε εμπλακεί σε προηγούμενη τοξική σχέση.

Όπως γράφει στο βιβλίο, σήμερα προβληματίζεται για το πώς μια κακοποιητική σχέση διαστρέβλωσε την οπτική της για το σεξ, αλλά και τον τρόπο με τον οποίο συνειδητοποίησε ότι δεν την αγαπούσαν.

Σε πρόσφατη συνέντευξή της στον Guardian, είχε πει για τον πρώην της ότι την ανάγκαζε να προσλαμβάνει γυναίκες για να συμμετάσχουν σε τρίο, ενώ αργότερα είχε έρθει σε επαφή με μια εξ αυτών και της είχε πει τα εξής: “Της είπα, θέλω να ξέρεις ότι ποτέ δεν ήθελα να κάνω τίποτα από αυτά τα πράγματα’. Εκείνη εξεπλάγην. Μου άνοιξε τα μάτια, πώς με χειραγωγούσαν και δεν είχα ιδέα. Οι συνθήκες είχαν δημιουργηθεί για μένα και όλη αυτή η ιστορία με είχε καταπιεί”.

Ενώ συνέχισε λέγοντας για το τρίο: Δεν μου δόθηκε η επιλογή ή η άδεια να το κάνω και αυτό ήταν τόσο καταστροφικό για μένα. Είναι ένα πολύ μπερδεμένο πράγμα όταν βιώνεις σεξουαλική κακοποίηση, επειδή ένα μέρος της είναι… σαν ικανοποίηση. Αλλά το άλλο μέρος είναι ο απόλυτος εφιάλτης, οπότε είσαι μπερδεμένος, δεν ξέρεις τι είναι σωστό”.

Όπως υποστηρίζει, στην προσπάθειά της να βοηθήσει νέους που αντιμετωπίζουν αντίστοιχες καταστάσεις, μοιράζεται μαζί τους την εμπειρία της “με την ελπίδα να λάμπει πάντα το φως και να εμπνέει”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα