Νίκος Μουτσινάς: “Είχα παγώσει όταν με φλέρταρε ένα αγόρι και φιληθήκαμε”

Νίκος Μουτσινάς: “Είχα παγώσει όταν με φλέρταρε ένα αγόρι και φιληθήκαμε”
Ο Νίκος Μουτσινάς στο Dot. Glomex

Ο Νίκος Μουτσινάς μίλησε για την εξομολογητική συνέντευξη που παραχώρησε πρόσφατα σχετικά με την σεξουαλική του ταυτότητα, τονίζοντας τον λόγο που επέλεξε να μιλήσει ανοιχτά.

Καλεσμένος στην εκπομπή “Dot.” βρέθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου (02/07) ο Νίκος Μουτσινάς, ο οποίος σχολίασε, μεταξύ άλλων, την αποκαλυπτική συνέντευξη που παραχώρησε τον προηγούμενο μήνα στο περιοδικό Antivirus, όπου μίλησε ανοιχτά για τη σεξουαλική του ταυτότητα.

“Μιλούσαμε περίπου έναν χρόνο για αυτή τη συνέντευξη και δεν ήμουν σίγουρος αν ήταν η ώρα. Είχα κάνει και πέρυσι το καλοκαίρι το DownTown Κύπρου, όπου είχε ένα κομμάτι για τη ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα, αλλά δεν έλεγα ανοιχτά ότι είμαι γκέι, ωστόσο φανταζόμουν ότι με τα λεγόμενά μου αν κάποιος αναρωτιόταν δεν θα είχε διαβάσει καλά τη συνέντευξη. Παρόλα αυτά, μου άρεσε το concept της συνέντευξης του Antivirus που ήταν για το Pride Month. Εμένα δεν με καίει να φιληθώ στον δρόμο, δεν νιώθω περιορισμένος, κάποιος όμως μπορεί να νιώθει και βγήκα να μιλήσω με τη σκέψη ότι υπάρχει η πιθανότητα να κάνει ένα κλικ σε 1-2 εγκεφάλους, είπε αρχικά ο Νίκος Μουτσινάς.

“Παράλληλα, ήταν και μια δική μου μικρή ανασκόπηση. Θυμήθηκα πώς είχα νιώσει τότε. Για παράδειγμα, θυμάμαι τη βραδιά που φιλήθηκα με ένα αγόρι και είχα παγώσει, έπαθα εγκεφαλικό. Νόμιζα με κοιτούσαν όλοι και φώναζαν shame, νόμιζα ότι το ήξεραν όλοι. Γύρισα σπίτι και είχαμε κόσμο, πήγα και έκατσα σε μία καρέκλα. Μου λένε “τι έχεις;”, λέω “τίποτα”. Νόμιζα ότι το ήξεραν όλοι και ότι θα μου πουν “φτου σου αλήτη”. Και εγώ είχα ζοριστεί, αλλά δεν το καταλάβαινα. Είναι πολύ μεγάλο το κομμάτι της συγχώρεσης προς τους γονείς. Δεν είναι πολύ εύκολο. Για να μπορέσω να συνειδητοποιήσω όλη την ψυχολογία της μάνας μου και τι της συνέβαινε… Η μάνα μου με λάτρευε άνευ όρων και με εκατομμύρια όρους συνάμα. Όταν της είπα ότι είμαι με ένα αγόρι δεν μπορούσε να μην παίξει τον ρόλο της Ελληνίδας μάνας”, συνέχισε.

“Είχα πει στη μάνα μου “πες μου κι ευχαριστώ γιατί δεν θα ανεχόσουν άλλη γυναίκα δίπλα μου, θα την σκότωνες”. Είχε συμβεί να πάω κορίτσια συντρόφους μου στο σπίτι και ήταν φρικτό. Ήμουν με μια κοπέλα και όταν το είπα στη μάνα μου της δημιουργήθηκε πολύς εκνευρισμός. Σου λέει ότι μας είπε ότι είναι γκέι και ξαφνικά έχει σχέση με κοπέλα… Όλες οι σχέσεις μου περάσαν καλά με τη μαμά μου αφού χωρίσαμε”, κατέληξε ο Νίκος Μουτσινάς.

Τέλος, ο παρουσιαστής του “Καλό Μεσημεράκι” αναφέρθηκε στην υιοθεσία και είπε: “Το λέω χρόνια αλλά κάπως δεν κάθεται. Δεν ξέρω τι πρέπει να συνειδητοποιήσω μερικές φορές. Γενικότερα, η Ελλάδα και η υιοθεσία έχουν τεράστιο καβγά μεταξύ τους“.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα