Rebel Wilson: Μοιράζεται την #MeToo ιστορία της – “Με κάλεσε στο δωμάτιο και κατέβασε το παντελόνι του”

Rebel Wilson: Μοιράζεται την #MeToo ιστορία της – “Με κάλεσε στο δωμάτιο και κατέβασε το παντελόνι του”
Rebel Wilson AP

Η γνωστή ηθοποιός, Rebel Wilson, καταγγέλλει ότι παρενοχλήθηκε σεξουαλικά από συμπρωταγωνιστή της, ενώ περιγράφει την απάισια στιγμή σε ένα γύρισμα ταινίας.

Η Rebel Wilson μίλησε για πρώτη φορά για την “απαίσια και αηδιαστική” στιγμή, που ένας πρώην συμπρωταγωνιστής την παρενόχλησε σεξουαλικά σε ένα γύρισμα ταινίας.

Η γνωστή ηθοποιός, σε μια αποκλειστική συνέντευξή της στο People, είπε ότι ο άνδρας την “κάλεσε σε ένα δωμάτιο και κατέβασε το παντελόνι του», ενώ στη συνέχεια, μπροστά στους φίλους του, της ζήτησε να κάνει μια άσεμνη πράξη.

«Ήταν απαίσιο και αηδιαστικό», είπε η 42χρονη στο περιοδικό, επιλέγοντας να μην αποκαλύψει ούτε το όνομά του ούτε το ποια ταινία ήταν.

«Ήταν απαίσια και όλη η συμπεριφορά μετά, αλλά όλα αυτά ήταν πριν από το #MeToo. Προσπάθησαν να καταστρέψουν εμένα και την καριέρα μου. Αν είχε συμβεί αυτό μετά το #MeToo, τότε θα μπορούσα να τους είχα καταστρέψει εγώ», συνέχισε η ηθοποιός.

Η Rebel Wilson, η οποία έχει πτυχίο νομικής από το Πανεπιστήμιο της Νέας Νότιας Ουαλίας, έκανε ό,τι μπορούσε για να τεκμηριώσει το περιστατικό για νομικούς σκοπούς και κάλεσε αμέσως τον αντιπρόσωπό της.

“Έλαβα ορισμένα πράγματα γραπτώς για αυτό που συνέβη. Σίγουρα μεταξύ των κύκλων της βιομηχανίας, φρόντισα να γνωρίζουν οι άνθρωποι τι συνέβη. Έπρεπε να είχα φύγει. Δεν άξιζε τον κόπο”, είπε η ίδια για την εμπειρία της στο πλατό.

«Αλλά τότε έλεγα κάνε το σωστό, να είσαι επαγγελματίας και να τελειώσεις την ταινία, αλλά τώρα δεν θα το έκανα ποτέ αυτό», δήλωσε.

“Νόμιζα ότι ακόμη και το να παραπονεθώ στο πρακτορείο μου ήταν ένα μεγάλο βήμα. Στη συνέχεια εμαθα ότι ήμουν το τέταρτο άτομο που παραπονέθηκε για τον συγκεκριμένο. Είχε τόσο χυδαία συμπεριφορά, αλλά πολλές γυναίκες τα είχαν περάσει πολύ χειρότερα”.

Η Wilson είπε επίσης ότι θα υπερασπιζόταν τον εαυτό της “ακόμα περισσότερο” εάν κάτι παρόμοιο συνέβαινε σήμερα.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα