Ρένια Λουιζίδου: “Μου ζήτησαν να πάω σε γύρισμα με 41 πυρετό – Κινδύνεψα να πεθάνω”

Ρένια Λουιζίδου: “Μου ζήτησαν να πάω σε γύρισμα με 41 πυρετό – Κινδύνεψα να πεθάνω”

Για τη σοβαρή περιπέτεια υγείας που είχε το 2004 εν μέσω γυρισμάτων τηλεοπτικής σειράς μίλησε η γνωστή ηθοποιός., "Ήταν απόφαση της παραγωγής".

Μία πολύ δύσκολη στιγμή της καριέρας αλλά και της ζωής της μοιράστηκε η Ρένια Λουιζίδου σε συνέντευξή της στην εκπομπή “Dot”.

Ήταν το 2004, όταν η ίδια έπαθε περιτονίτιδα, ωστόσο κλήθηκε να συμμετάσχει κανονικά στο γύρισμα της τηλεοπτικής σειράς στην οποία έπαιζε, παρά το γεγονός ότι είχε 41 πυρετό!

Το 2004 έπαθα μια περιτονίτιδα πάρα πολύ σοβαρή. Κινδύνεψα πολύ σοβαρά να πεθάνω. Κόλλησα ένα μικρόβιο σε μια τουαλέτα, σε γύρισμα. Επειδή ήταν καύσωνας, τέλη Ιουλίου, η πρώτη σκέψη όλων ήταν θερμοπληξία, ότι ήταν από τη ζέστη. Είχα 41 πυρετό”, είπε αρχικά η ηθοποιός και πρόσθεσε:

“Το χειρότερο είναι ότι πήγα και την άλλη μέρα να κάνω άλλη μία σκηνή γιατί μου είπαν ότι έπρεπε να κλείσει το επεισόδιο. Και από σκηνή πήγα απευθείας στο νοσοκομείο. Ήταν απόφαση της παραγωγής. Από τον φόβο να μη σε πουν ψωνάρα που κρεμάει το γύρισμα, σηκώνεσαι να πας και με 40 πυρετό”.

Μάλιστα, η Ρένια Λουιζίδου υποστήριξε πως “θα μπορούσα να κινηθώ νομικά σε αυτή την περίπτωση, αλλά δεν το έκανα γιατί θα γινόμασταν τσίρκο, θα έπρεπε να το εξηγήσουμε στους δημοσιογράφους και γιατί δεν έγινε από πρόθεση, αλλά στην κεκτημένη ταχύτητα με την οποία δουλεύουμε. Υπήρχε πίεση από το κανάλι, από την εταιρεία παραγωγής. Έχασαν την μπάλα, δεν ήθελαν να μου το κάνουν αυτό. Δεν ήμασταν μαθημένοι κι εμείς να πούμε δεν μπορώ. Μου ζήτησαν συγγνώμη και είπαν ότι δεν κατάλαβαν πως ήμουν τόσο άρρωστη. Μέχρι να σιγουρευτούν ότι δεν θα κάνουν και κάτι νομικό”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα