Shakira – Piqué: Και επίσημα διαζευγμένοι – Τι συμφώνησαν

Shakira – Piqué: Και επίσημα διαζευγμένοι – Τι συμφώνησαν
Η Σακίρα και ο Πικέ Manu Fernandez/AP Photo

Ενώπιον του αστικού δικαστηρίου της Βαρκελώνης βρέθηκαν το πρωί της Πέμπτης (01/12) η Shakira και ο Piqué προκειμένου να επικυρώσουν τη συμφωνία του χωρισμού τους.

Από τις δύο διαφορετικές εισόδους του “City of Justice”, του κτιριακού συγκροτήματος που στεγάζει τα δικαστήρια της Βαρκελώνης, μπήκαν το πρωί της Πέμπτης (01/12) η Shakira και ο Piqué, προκειμένου να επικυρώσουν ενώπιον δικαστή την αίτηση διαζυγίου τους.

Μπορεί οι δρόμοι τους να μην έχουν διασταυρωθεί μπροστά στις κάμερες, ωστόσο ο ένας έχει συναντήσει τον άλλον στη δικαστική αίθουσα, όπου έχουν υπογράψει τις ήδη συμφωνημένες ρήτρες του διαζυγίου τους.

Πριν από σχεδόν ένα μήνα, η Κολομβιανή σταρ και ο ποδοσφαιριστής ανακοίνωσαν ότι κατέληξαν σε συμφωνία για τον χωρισμό τους πέντε περίπου μήνες.

Σύμφωνα με την ισπανική El Pais, το σύμφωνο μεταξύ άλλων αναφέρει πως η Shakira θα πάει να ζήσει στο Μαϊάμι των ΗΠΑ, μαζί με τα δύο παιδιά του ζευγαριού, τον 11χρονο Sasha και τον 9χρονο Milan, ενώ ο Piqué θα μπορεί να τους επισκέπτεται όσες φορές θέλει, με τα έξοδα των ταξιδιών αυτών να βαραίνουν και τους δύο.

“Υπογράψαμε μια συμφωνία που εγγυάται την ευημερία των παιδιών μας και η οποία θα επικυρωθεί στο δικαστήριο, ως μέρος μιας απλώς επίσημης διαδικασίας”, ανέφεραν και οι δύο σε σύντομη δήλωσή τους. “Ο μοναδικός μας στόχος είναι να παρέχουμε στα παιδιά μας τη μεγαλύτερη ασφάλεια και προστασία και πιστεύουμε ότι η ιδιωτικότητά τους θα γίνει σεβαστή. Εκτιμούμε το ενδιαφέρον που δείχνετε και ελπίζουμε τα παιδιά να συνεχίσουν τη ζωή τους με την απαραίτητη ιδιωτικότητα, σε ένα ασφαλές και ήρεμο περιβάλλον”, καταλήγει η δήλωση.

Η Shakira και ο Piqué ανακοίνωσαν τον χωρισμό τους στις αρχές του περασμένου Ιούνη με κοινή ανακοίνωση των δύο μέσω του πρακτορείου EFE.

Με λύπη ανακοινώνουμε τον χωρισμό μας. Για την ευημερία των παιδιών, τα οποία είναι η κορυφή των προτεραιοτήτων μας, ζητάμε να σεβαστείτε την ιδιωτικότητα μας. Σας ευχαριστούμε για την κατανόησή σας“, ανέφερε η τοποθέτηση, η οποία δόθηκε στη δημοσιότητα από το γραφείο που εκπροσωπεί την τραγουδίστρια.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα