Στάθης Σχίζας: Έκανε τατουάζ τη νίκη του στο Survivor – “Η ανάμνηση έμεινε για πάντα”

Στάθης Σχίζας: Έκανε τατουάζ τη νίκη του στο Survivor – “Η ανάμνηση έμεινε για πάντα”
Στάθης Σχίζας Instagram / @stathis_schizas

Ο νικητής του Survivor Στάθης Σχίζας "χτύπησε" ένα τατουάζ στο πόδι του, αφιερωμένο στην ανεπανάληπτη εμπειρία που έζησε και στην πρώτη θέση που κατέκτησε. Το σχέδιο που έκανε.

Σχεδόν δύο μήνες έχουν περάσει από την ολοκλήρωση του Survivor 5 και την ανάδειξη του Στάθη Σχίζα ως του μεγάλου νικητή.

Ο νικητής του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ και του επάθλου των 100.000 ευρώ, ξεκουράζεται αυτή την περίοδο, ενώ πέρασε τις καλοκαιρινές του διακοπές σε διάφορα μέρη της Ελλάδας, όπως στη Σαντορίνη, στα Κύθηρα, στην Κω, στο Ναύπλιο.

Ο ίδιος μοιράζεται πολλές στιγμές από την καθημερινότητά του και από την προσωπική του ζωή με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου στα social media, ενώ πρόσφατα ενημέρωσε τους διαδικτυακούς του ακόλουθους ότι έκανε ένα τατουάζ αφιερωμένο στο Survivor.

Συγκεκριμένα, το τατουάζ που “χτύπησε” στο πόδι του, έχει ζωγραφισμένη μία αναμμένη δάδα και γράφει 2022, συμβολίζοντας τόσο την ανεπανάληπτη εμπειρία του στο Survivor όσο και την “χρυσή” νίκη του. “Και η ανάμνηση έμεινε για πάντα”, έγραψε χαρακτηριστικά σε insta story που ανήρτησε.

Το τατουάζ του Στάθη Σχίζα

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα