Βρισηίδα Ανδριώτου: Το πρόβλημα υγείας που της άφησε το Survivor

Βρισηίδα Ανδριώτου: Το πρόβλημα υγείας που της άφησε το Survivor
Η Βρισηίδα Ανδριώτου στο Survivor Glomex

Μπορεί η Βρισηίδα Ανδριώτου να έχει επιστρέψει από τον Άγιο Δομίνικο εδώ και αρκετούς μήνες, ωστόσο η ίδια εξακολουθεί να αντιμετωπίζει προβλήματα με την υγείας της στη μετά Survivor εποχή.

Έξι μήνες παραμονής στον Άγιο Δομίνικο σε ακραίες συνθήκες διαβίωσης και καταπόνησης δεν άφησαν ανεπηρέαστη τη Βρισηίδα Ανδριώτου, η οποία μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους τα προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει μετά από την επιστροφή της από το Survivor.

Μέσω του λογαριασμού της στο Instagram, η πρώην παίκτρια του reality επιβίωσης ανέφερε πως ταλαιπωρείται από μόνιμη κούραση ενώ οι αιματολογικές της εξετάσεις δεν είναι καλές, ενώ αυτή που ανησυχεί και την ίδια είναι πως από το πρωί που ξυπνάει αισθάνεται τα πόδια της μουδιασμένα. Έσπευσε μάλιστα να ξεκαθαρίσει πως δεν νοσεί από κορονοϊό και πως η κούραση και η ατονία που νιώθει είναι από άλλους λόγους.

“Επειδή θα αρχίσετε να λέτε για κορονοϊό, δεν έχω κορονοϊό. Το έχω από πότε που γύρισα από το παιχνίδι. Πρέπει οι αιματολογικές μου να είναι στον πάτο, είμαι αδιάθετη, οπότε χάνω και πάρα πολύ αίμα. Οπότε με έχει πιάσει σήμερα η περισσότερη κούραση από όλες τις υπόλοιπες μέρες”, ανέφερε χαρακτηριστικά η ίδια, συμπληρώνοντας πως “τα πόδια μου από το πρωί που ξυπνάω τα νιώθω μουδιασμένα και ο αυχένας με πρόβλημα λόγω ότι έξι μήνες κοιμόμουν σε έναν σάκο. Θα αρχίσω θεραπεία από Σεπτέμβριο“.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα