Έμφραγμα υπέστη ο βουλευτής της ΝΔ Κώστας Κουκοδήμος

Έμφραγμα υπέστη ο βουλευτής της ΝΔ Κώστας Κουκοδήμος
Στιγμιότυπο απο την συνεδίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Ν.Δ με την συμμετοχή των Κοινωνικών Εταίρων και των εκπροσώπων των Παραγωγικών Τάξεων,που έγινε σήμερα Τετάρτη 19 Νοεμβρίου 2008 στην αίθουσα της Γερουσίας της Βουλής.Στην φωτογραφία ο Κώστας Κουκοδήμος (EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ) EUROKINISSI

Η κατάσταση του είναι σταθερή. Ακυρώθηκε η κεντρική εκδήλωση της ΝΔ χθες το βράδυ στην Κατερίνη, με ομιλητή το βουλευτή Σερρών Κώστα Καραμανλή, λόγω της περιπέτειας υγείας του συναδέλφου του βουλευτή Πιερίας, που νοσηλεύεται στο Παπανικολάου

Έμφραγμα υπέστη χθες το βράδυ ο βουλευτής Πιερίας της Νέας Δημοκρατίας και πρώην πρωταθλητής του άλματος εις μήκος Κώστας Κουκοδήμος.

Ο βουλευτής μεταφέρθηκε αρχικά στο νοσοκομείο Κατερίνης και στη συνέχεια στο νοσοκομείο Παπανικολάου στη Θεσσαλονίκη. Είναι σταθερός αιμοδυναμικά και η κλινική του εικόνα είναι καλή, σύμφωνα με πληροφορίες.

Λόγω της περιπέτειας υγείας του κ.Κουκοδήμου ακυρώθηκε η κεντρική προεκλογική εκδήλωση της ΝΔ χθες το βράδυ στην Κατερίνη, όπου επρόκειτο να μιλήσει ο βουλευτής Σερρών Κώστας Καραμανλή, με τον οποίο ο βουλευτής Πιερίας βρισκόταν μαζί σε τραπέζι μέχρι τις πέντε το απόγευμα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα