Αγ. Βαρβάρα: Παραδόθηκε ο πατέρας που σκότωσε τον γιο του

Ύστερα από έναν έντονο διαπληκτισμό μεταξύ πατέρα και γιου μέσα στο σπίτι τους στην Αγία Βαρβάρα, ο πατέρας σκότωσε τον 51χρονο γιο του, πυροβολώντας τον στον θώρακα.
- 16 Αυγούστου 2018 10:07
Παραδόθηκε στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Δυτικής Αττικής και συνελήφθη ο 69χρονος Ρομά που σκότωσε τον γιο του και τον αναζητούσαν οι Αρχές.
Προχθές το βράδυ, η Αστυνομία κλήθηκε από τους γιατρούς Νοσοκομείου όπου μεταφέρθηκε σοβαρά τραυματισμένος από πυροβολισμό στον θώρακα και στη συνέχεια εξέπνευσε, ένας 51χρονος Ρομά.
Σύμφωνα με όσα προέκυψαν, η ανθρωποκτονία σε βάρος του ήταν αποτέλεσμα επεισοδίου που σημειώθηκε μεταξύ πατέρα και γιου, μέσα στο σπίτι τους στην Αγία Βαρβάρα.
Μετά από έντονο μεταξύ τους διαπληκτισμό, ο 69χρονοςπατέρας άρπαξε μία καραμπίνα και πυροβόλησε από κοντινή απόσταση τον γιο του, σωριάζοντάς τον αιμόφυρτο στο έδαφος ενώ στη συνέχεια τράπηκε σε φυγή.
Η Αστυνομία από εκείνη την στιγμή είχε εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του, μέχρι που τελικά εμφανίστηκε ο ίδιος στις Αρχές και παραδόθηκε.