Ακινητοποιήθηκε τρένο που εκτελούσε δρομολόγιο Κιάτο – Αίγιο

Διαβάζεται σε 1'
Σιδηροδρομική διάβαση (φωτογραφία αρχείου)
Σιδηροδρομική διάβαση (φωτογραφία αρχείου) EUROKINISSI

Νέο περιστατικό ακινητοποίησης τρένου λόγω τεχνικού προβλήματος σήμερα, Σάββατο (18/10), αυτή τη φορά στον σταθμό Λυκοποριάς. Η ανακοίνωση της Hellenic Train.

Ακινητοποιήθηκε η αμαξοστοιχία 310, η οποία εκτελούσε το δρομολόγιο Κιάτο – Αίγιο, στον σταθμό Λυκοποριάς στις 19:40 του Σαββάτου (18/10), λόγω τεχνικού προβλήματος, σύμφωνα με ενημέρωση της Hellenic Train.

Οι 11 επιβάτες της αμαξοστοιχίας προωθούνται στον τελικό τους προορισμό με λεωφορείο της Hellenic Train.

Παράλληλα, σύμφωνα με την ίδια ενημέρωση, το δρομολόγιο της αμαξοστοιχίας 311 (Αίγιο- Κιάτο) θα πραγματοποιηθεί με λεωφορείο.

Σημειώνεται, ότι νωρίτερα το πρωί αμαξοστοιχία με 144 επιβάτες, που εκτελούσε το δρομολόγιο Θεσσαλονίκη – Αθήνα, ακινητοποιήθηκε προσωρινά έξω από τον σταθμό Λιτοχώρου, επίσης λόγω τεχνικού προβλήματος σε μία από τις μηχανές.

Σχετικό Άρθρο

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα