Αλμυρός: Σε κλίμα οδύνης η κηδεία της 14χρονης που σκοτώθηκε στο λούνα παρκ

Αλμυρός: Σε κλίμα οδύνης η κηδεία της 14χρονης που σκοτώθηκε στο λούνα παρκ
Το σημείο στο λούνα παρκ στον Αλμυρό Βόλου όπου βρήκε έχασε τη ζωή της η 14χρονη Eurokinissi

Πλήθος κόσμου συνέρρευσε στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου, για να αποχαιρετήσει την άτυχη μαθήτρια. Η κηδεία έγινε χωρίς την παρουσία του πατέρα, η κατάσταση του οποίου επιδεινώθηκε μετά το καρδιακό επεισόδιο που υπέστη.

Σε κλίμα οδύνης έγινε το πρωί της Τρίτης στον Αλμυρό Βόλου, η κηδεία του άτυχης 14χρονης, που έχασε τη ζωή της όταν τραυματίστηκε θανάσιμα στο Λούνα Παρκ.

Πλήθος κόσμου συνέρρευσε στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου στον Αλμυρό, για να αποχαιρετήσει την άτυχη μαθήτρια, ενώ συγκλονισμένοι ήταν οι συμμαθητές της, που δεν μπορούν ακόμη να πιστέψουν το τραγικό συμβάν.

Τραγικές φιγούρες στην κηδεία της ήταν η μητέρα και τα αδέλφια της 14χρονης, ενώ η κηδεία έγινε χωρίς την παρουσία του πατέρα της, ο οποίος δεν κατάφερε να παρευρεθεί λόγω της υγείας του.

Ο πατέρας της χρειάστηκε να μεταφερθεί χθες από το Νοσοκομείο του Βόλου στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας, καθώς η κατάστασή του επιδεινώθηκε μετά το καρδιακό επεισόδιο που υπέστη.

Όσον αφορά στη δικαστική πλευρά του περιστατικού, οι εμπειρογνώμονες μέσα στις επόμενες 7 ημέρες θα ολοκληρώσουν το πόρισμά τους και ίσως ρίξουν φως στην υπόθεση.

Αναπάντητο παραμένει το ερώτημα αν και πόσο είχε εκπαιδευτεί στο συγκεκριμένο παιχνίδι ο 32χρονος χειριστής του μηχανήματος, ο οποίος μέσω του δικηγόρου του αφήνει να εννοηθεί ότι θα καταθέσει ότι κρύφτηκε γιατί φοβόταν.

Η 73χρονη ιδιοκτήτρια του Λούνα Παρκ για ακόμη μια φορά φαίνεται να έχει καθαρό ποινικό μητρώο.

Ακολουθήστε το News24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version