Άννα Παναγιωτοπούλου: Ο καλλιτεχνικός κόσμος αποχαιρετά την αξέχαστη ηθοποιό

Διαβάζεται σε 4'
Η ηθοποιός Άννα Παναγιωτοπούλου
Η ηθοποιός Άννα Παναγιωτοπούλου PAPADAKIS PRESS

Τα συγκινητικά αποχαιρετιστήρια μηνύματα του καλλιτεχνικού κόσμου στη σπουδαία ηθοποιό, Άννα Παναγιωτοπούλου.

Απέραντη θλίψη σκόρπισε στον καλλιτεχνικό κόσμο ο θάνατος της σπουδαίας ηθοποιού, Άννας Παναγιωτοπούλου, σήμερα, Μεγάλο Σάββατο (4/5).

Ηθοποιοί που συνεργάστηκαν μαζί της, και όχι μόνο, έσπευσαν να την αποχαιρετήσουν με αναρτήσεις τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

“Αντίο σπουδαία κυρία του θεάτρου μας, Άννα της Ελεύθερης Σκηνής και των σπουδαίων ρόλων” έγραψε ο ηθοποιός και πρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών, Σπύρος Μπιμπίλας.

“Αντίο ΑΝΝΑ….Σπουδαία κυρια του θεατρου μας…Αννα του Ελεύθερου θεάτρου που άλλαξε την επιθεώρηση και την ματιά μας.. Αννα της Ελεύθερης Σκηνής και των σπουδαίων ρόλων.. Αννα της ανεπανάληπτης Μαντάμ Σουσούς όπου είχα την τύχη να συνεργαστώ μαζί της.. Αννα των τριών Χαρίτων που δεν θα ξεχάσουμε ποτέ..Καλό ταξίδι.. Σ ευχαριστούμε για όσα πρόσφερες στο Θέατρο και στο κοινό μας”, ανέφερε σε ανάρτησή του στο Instagram.

Συγκινητικό ήταν και το ΄τελευταίο αντίο’ του Θανάση Ευθυμιάδη, με τον οποίο η πολυαγαπημένη ηθοποιός συμπρωταγωνίστησε στη θρυλική σειρά “Ντόλτσε Βίτα”. Με ένα στιγμιότυπο από την εν λόγω σειρά, ο “Αντώνης” αποχαιρέτισε την “Χριστίνα Μαρκάτου”. Έγραψε:

“Ακριβώς 29 χρόνια πριν, τον Μάιο τού 1995, είχαμε κάνει το πρώτο μας γύρισμα για το Ντόλτσε Βίτα…
Σ ευχαριστώ από καρδιάς.
Καλό σου ταξίδι..”

“Αναστηθήκαμε όλοι μέσα από τους ρόλους σου” έγραψε σε ανάρτησή της η διάσημη ηθοποιός, Μαρία Καβογιάννη, δημοσιεύοντας μία φωτογραφία από τη “Ντόλτσε Βίτα”, όπου υποδυόταν την “Ασπασία”, την οικιακή βοηθό στο σπίτι της “Χριστίνας Μαρκάτου”.

“Άννα μου.. δεν είναι τυχαίο ότι έφυγες την ημέρα της Ανάστασης γιατί αναστηθήκαμε όλοι μέσα από τους ρόλους σου, το ταλέντο σου και την γενναιοδωρία σου. Δεν θα ξεχάσω πόσο με στήριξες.
Σε ευχαριστώ πολύ για όλα…”

“Θα σε θυμάμαι και θα ευγνωμονώ το θεό που συναντήθηκαν οι δρόμοι μας” ανέφερε ο ηθοποιός Αργύρης Αγγέλου, σε ανάρτησή του στο Facebook. Έγραψε:

“Αννούλα μου υπέροχη…καλό ταξίδι! Μας την εκανες Μ Σαββατο…θα σ αγαπω, θα σε θυμάμαι και θα ευγνωμονώ το θεό που συναντήθηκαν οι δρόμοι μας πάνω στη σκηνή, αλλά κυρίως κάτω απ αυτη…..
Σ’ ευχαριστώ για ολα!”

Με ένα συγκινητικό μήνυμα αποχαιρέτησε την ηθοποιό και ο Χάρης Γρηγορόπουλος, αναρτώντας μία φωτογραφία από την κωμική ταινία “Το Κλάμα Βγήκε απ’ τον Παράδεισο”, όπου υποδυόταν τον γιο της “Λαυρεντίας Μπισμπίκη”.

“ΑΝΤΙΟ ΑΝΝΑ. Υπήρξες σπουδαία! Καλό ταξίδι προς το φως!”, έγραψε.

“Καλό ταξίδι Άννα” έγραψε η ηθοποιός Βίκυ Σταυροπούλου. “Δεν τολμώ να γράψω ‘τέλος εποχής’ γιατί οι εποχές έχουν ήδη γράψει ιστορία, και θα είναι πάντα χαραγμένες μέσα σε όλους μας” πρόσθεσε.

Η Μαρία Λεκάκη αποχαιρέτισε τη σπουδαία ηθοποιό δημοσιεύοντας μία φωτογραφία από την ταινία “Το Κλάμα Βγήκε απ’ τον Παράδεισο”, γράφοντας “Άννα μας σ’ ευχαριστούμε”.

Άλλη μια ελεύθερη ψυχή πέταξε ψηλά” έγραψε με τη σειρά της η Ελένη Ράντου, δημοσιεύοντας την είδηση θανάτου της αξέχαστης Άννας Παναγιωτοπουλού.

“Άλλη μια ελεύθερη ψυχή πέταξε ψηλά.
Φτου ξελευτεριά.
Καλό σου ταξίδι Άννα”

Με ένα στιγμιότυπο από τη θεατρική παράσταση στην οποία πρωταγωνιστούσαν μαζί αποχαιρέτισε την ηθοποιό ο Βασίλης Μπισμπίκης, γράφοντας “καλό ταξίδι Άννα”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα