Ανήλικος έπεσε θύμα ληστείας στο Άλσος Συγγρού – Τον τραυμάτισαν με “πεταλούδα”

Διαβάζεται σε 1'
Αστυνομικές δυνάμεις, φωτογραφία αρχείου
Αστυνομικές δυνάμεις, φωτογραφία αρχείου EUROKINISSI

Ο 16χρονος μεταφέρθηκε από την μητέρα του σε ιδιωτική κλινική για την παροχή των πρώτων βοηθειών και κατήγγειλε πως τρεις άγνωστοι του επιτέθηκαν στο Άλσος Συγγρού και τον τραυμάτισαν στο πόδι για του αφαιρέσουν τα προσωπικά του αντικείμενα.

Θύμα ληστείας έπεσε ένας 16χρονος χθες το μεσημέρι εντός του Άλσους Συγγρού. Ο 16χρονος μεταφέρθηκε από την μητέρα του σε ιδιωτική κλινική για την παροχή των πρώτων βοηθειών και κατήγγειλε πως τρεις άγνωστοι, πιθανόν αλλοδαποί, όπως ανέφερε, του επιτέθηκαν στο Άλσος Συγγρού.

Εκεί όπως ανέφερε στους αστυνομικούς, τον τραυμάτισαν στο πόδι με μαχαίρι τύπου «πεταλούδα», για να του αφαιρέσουν τα προσωπικά του αντικείμενα.

Οι δράστες μετά την πράξη τους τράπηκαν σε φυγή. Για το περιστατικό διενεργεί έρευνα το Τμήμα Ασφαλείας Αμαρουσίου, σε μία προσπάθεια να ταυτοποιηθούν και να εντοπιστούν οι δράστες του περιστατικού.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα