Διακίνηση ναρκωτικών στις Φυλακές Μαλανδρίνου με “εγκέφαλο” διαβόητο βαρυποινίτη
Διαβάζεται σε 2'
Τα ναρκωτικά τα εισήγαγε εντός των φυλακών η σύντροφος ενός μέλους του κυκλώματος, κρυβοντάς τα σε ειδική συσκευασία μέσα στα γεννητικά της όργανα.
- 14 Φεβρουαρίου 2026 23:33
Για ακόμη μία φορά απασχολεί τις Αρχές ο 49χρονος διαβόητος Αλβανός κακοποιός Κλοντιάν Λεκοτσάι που είχε καταδικασθεί μεταξύ άλλων και για την γνωστή υπόθεση δολοφονίας του δικηγόρου Μιχάλη Ζαφειρόπουλου το 2017.
Είναι υπεύθυνος βεβαίως και για σωρεία άλλων παρόμοιων εγκληματικών πράξεων, για διακίνηση ναρκωτικών, ηθική αυτουργία σε δολοφονικές επιθέσεις ακόμα και απόπειρες απόδρασης από τις Φυλακές Κορυδαλλού. Πλέον βρίσκεται στις Φυλακές Μαλανδρίνου, όπου από μέσα σχεδίαζε και οργάνωνε την μεταφορά και διακίνηση ναρκωτικών εντός των φυλακών.
Από την Δίωξη Ναρκωτικών της ΔΑΟΕ, εξαρθρώθηκε η εγκληματική οργάνωση, μετά από αξιοποίηση πληροφοριών και διασταυρώσεις στοιχείων. Συνελήφθησαν 4 άτομα εκ των οποίων οι δύο έγκλειστοι. Ο Αλβανός «εγκέφαλος», ένας συνεργός του επίσης έγκλειστος, η σύντροφος του δεύτερου που μετέφερε τα ναρκωτικά και το μέλος που εκτελούσε χρέη οδηγού και μετέφερε την σύντροφο στις φυλακές.
Η 23χρονη ημεδαπή με καταγωγή από Αίγυπτο, ήταν επιφορτισμένη με την παραλαβή, προσωρινή αποθήκευση – φύλαξη και επανατυποποίηση των ναρκωτικών, καθώς και τη μεταφορά και εισαγωγή τους εντός του Καταστήματος Κράτησης. Για να τα μεταφέρει να συσκεύαζε κατάλληλα και τα έκρυβε στα γεννητικά της όργανα.
Επίσης, παραλάμβανε μέρος των κερδών από τη διακίνηση των ναρκωτικών για λογαριασμό της εγκληματικής οργάνωσης.
Κατά την επιχείρηση, πρωινές ώρες χθες Παρασκευή (13/02), εντός των Φυλακών Μαλανδρίνου, η 23χρονη, κατελήφθη να κατέχει επιμελώς κρυμμένες σε σημείο του σώματός της και για λογαριασμό των υπολοίπων μελών της εγκληματικής οργάνωσης συσκευασίες, με κοκαΐνη, μεικτού βάρους 33 γραμμαρίων, ηρωίνη, μεικτού βάρους 21 γραμμαρίων, κρυσταλλική μεθαμφεταμίνη, μεικτού βάρους 13 γραμμαρίων, κατεργασμένη κάνναβη (σοκολάτα), μεικτού βάρους 11 γραμμαρίων και ακατέργαστη κάνναβη, μεικτού βάρους 66 γραμμαρίων, με σκοπό την εισαγωγή και διακίνησή τους στις Φυλακές.
Επιπλέον, στο πλαίσιο των ερευνών, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, αεροβόλο πιστόλι, 5 αμπούλες πεπιεσμένου αέρα αεροβόλου πιστολιού, συσκευασία με μεταλλικά σφαιρίδια αεροβόλου όπλου, 2.150 ευρώ, αυτοκίνητο, καθώς και 3 κινητά τηλέφωνα.