Διάψευση για Security 350.000 ευρώ

Διάψευση για Security 350.000 ευρώ
ΑΘΗΝΑ-ο πρύτανης, καθηγητής, Θεοδόσης Πελεγρίνης ,Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών (φωτογραφία αρχείου) .(EUROKINISSI-ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ) Eurokinissi

Ανακριβή χαρακτηρίζει τα δημοσιεύματα που φέρουν το ΕΚΠΑ να επιλέγει την ακριβότερη εταιρεία φύλαξης ο πρύτανης του Πανεπιστημίου Αθηνών Θεοδόσης Πελεγρίνης, μιλώντας στο NEWS 247

Σε κατηγορηματική διάψευση των δημοσιευμάτων που φέρουν το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών να σκοπεύει να αναθέσει τη φύλαξη του Ιδρύματος σε πανάκριβη εταιρεία Security προχώρησε ο πρύτανης του Πανεπιστημίου Αθηνών Θεοδόσης Πελεγρίνης.

“Είναι ανακριβέστατα τα δημοσιεύματα που κυκλοφορούν σχετικά με το θέμα της φύλαξης του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών”, ανέφερε στο NEWS 247 ο Θεοδόσης Πελεγρίνης.

Σε ό,τι αφορά το θέμα που έχει ανακύψει, δημοσιεύματα σε ιστοσελίδες ανέφεραν πως το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών προέκρινε διαγωνισμό σχετικά με τη σύναψη συμφωνίας με εταιρεία για τη φύλαξη κτιρίων του ιδρύματος.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, επελέγη η ακριβότερη εταιρεία φύλαξης, κάτι που σημαίνει την καταβολή 350.000 ευρώ για τις υπηρεσίες της.

Ανταγωνιστικές μάλιστα εταιρείες στο διαγωνισμό, φέρεται να προσέφυγαν στο Συμβούλιο Επικρατείας, αναμένοντας την εκδίκαση της υπόθεσης.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα