Έγκλημα στη Νέα Πέραμο: Τι κατέθεσε η σύντροφος του 27χρονου για το βράδυ της αρπαγής του

Διαβάζεται σε 5'
Έγκλημα στη Νέα Πέραμο: Τι κατέθεσε η σύντροφος του 27χρονου για το βράδυ της αρπαγής του
Φωτογραφία αρχείου EUROKINISSI

Η γυναίκα φέρεται να ρωτήθηκε αν ο 27χρονος, που έπεσε θύμα απαγωγής και δολοφονίας, είχε μοιραστεί μαζί της κάποια ανησυχία ή φόβο.

“Κλειδί” θεωρείται η κατάθεση της συντρόφου του 27χρονου επιχειρηματία που είχε απαχθεί πριν από μία εβδομάδα μέσα από το σπίτι του στην Ελευσίνα και η σορός του βρέθηκε την Κυριακή 1 Φεβρουαρίου από περαστικό, σε ρέμα της Νέας Περάμου.

Όπως αναφέρει η ΕΡΤ, η σύντροφός του είδε τα πάντα το βράδυ της αρπαγής του 27χρονου από τη οθόνη του θυροτηλέφωνου. Είδε, δηλαδή, τους μαυροφορεμένους άνδρες να αρπάζουν τον σύντροφό της και να τον βάζουν με τη βία στο αυτοκίνητό τους.

Η γυναίκα φέρεται να ρωτήθηκε αν ο 27χρονος είχε μοιραστεί μαζί της κάποια ανησυχία ή φόβο και απάντησε αρνητικά.

Ψάχνουν νέα βίντεο οι αστυνομικοί

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, αστυνομικοί της Ασφάλειας κινήθηκαν στην περιοχή αναζητώντας νέο βιντεοληπτικό υλικό από το σημείο που εικάζουν ότι οι δράστες κινήθηκαν για να εκτελέσουν τον 27χρονο.

“Να ανοίξουν το στόμα τους όσοι ξέρουν τι έγινε” λέει ο πατέρας του 27χρονου

Στο «Live News» μίλησε ο πατέρας του 27χρονου, ζητώντας την πλήρη διαλεύκανση της υπόθεσης και την παραδειγματική τιμωρία των δραστών.

Όπως δηλώνει, δεν γνωρίζει αν ο γιος του δεχόταν απειλές ή αν είχε εχθρούς, επισημαίνοντας ότι αυτά είναι ζητήματα που διερευνά η Ασφάλεια.

«Δεν υπάρχει ο γιος μου στη ζωή να μου πει αν δεχόταν απειλές ή αν δεν δεχόταν, αυτό το ξέρει η Ασφάλεια και θα το βρει η Ασφάλεια. Εγώ δεν γνωρίζω λεπτομέρειες τέτοιες ή το γνωρίζουν οι συγγενείς, οι στενοί που τον αγαπούσαν, εννοώ η μάνα του, όλο το σόι από εκεί. Το σόι που τον αγαπάει και κάνει πως τον αγαπάει να μου πει, αν είχε εχθρούς ή δεν είχε. Εννοείται ότι είχα σχέσεις, με τον γιο μου δεν θα είχα σχέσεις;», είπε και συνέχισε:

“Εγώ τελευταία φορά τον είχα δει σε ένα δικαστήριο που είχαμε για μία υπόθεση του πατέρα μου, τον είχα δει πρόσφατα και είχαμε μιλήσει, δεν είχα δει κάποιο σημάδι, ήταν όλα εντάξει. Και η κόρη μου τον είχε δει. Δεν μου είπε τίποτα το παιδί, ούτε σε εμένα, ούτε στην κόρη μου”.

«Θέλω να βρεθεί ο δολοφόνος του παιδιού μου και να οδηγηθεί στη φυλακή», δήλωσε ο πατέρας του 27χρονου, προσθέτοντας πως πιστεύει ότι οι υπεύθυνοι θα εντοπιστούν σύντομα.

«Εγώ θέλω να βρεθεί ο δολοφόνος του παιδιού μου και να πάει μέσα, φυλακή. Όποιος το έχει κάνει, τέτοια αποβράσματα δεν πρέπει να κυκλοφορούν. Το κράτος πρέπει κάτι να κάνει. Δεν υπάρχει δικαιοσύνη. Οι πινακίδες ήταν κλεμμένες από Θεσσαλονίκη, από ό,τι λέει η Ασφάλεια. Η Αστυνομία κάνει την δουλειά της. Η Αστυνομία ψάχνει να βρει τον δολοφόνο και θα βρεθεί ο δολοφόνος. Αυτοί που το έχουν κάνει θα βρεθούνε, σύντομα θα βρεθούνε. Το πιστεύω ότι θα βρεθούνε σύντομα».

«Θέλω να βρεθεί ο δολοφόνος, ο φονιάς του παιδιού μου που τον βασανίσανε, θέλω να περάσουν τα ίδια ακριβώς. Να περάσουν τα ίδια ακριβώς και χειρότερα ακόμα. Εγώ δουλεύω από 11 χρονών παιδί. Έχω δουλέψει σε βενζινάδικο, έχω δουλέψει σε φορτηγό δημοσίας και έχω δύο φορτηγά δημοσίας, δεν έχει καμία σχέση το ένα με το άλλο. Δηλαδή όποιος έχει οικονομική επιφάνεια τον σκοτώνουμε; Τα έχω ξαναπεράσει, έχω χάσει και αδελφό έτσι, το 1999. Ξαναζώ το δράμα. Σκότωσε τον αδελφό μου, η νύφη μου», είπε.

«Η οικογένεια ξέρει αλλά δεν ανοίγουν το στόμα τους»

Μιλώντας στον Νίκο Ευαγγελάτο, αποκαλύπτει για την πρώην σύζυγό του, ειπε: «Θέλω να βρεθούν οι δολοφόνοι που σκότωσαν το παιδί μου και θέλω να ανοίξουν τα στόματα από την οικογένεια του γιου μου γιατί ξέρουν από πού προέρχεται το έγκλημα. Όλη η οικογένεια ξέρουν ότι ο Μανώλης κινδύνευε»..

«Η οικογένεια ξέρουν αλλά δεν ανοίγουν το στόμα τους. Αυτό θα το βρουν η Ασφάλεια, είμαι στη διάθεσή τους», σημειώνει.

«Ξέρω ότι είχε κακές παρέες. Εγώ του φώναζα να κόψει τις παρέες. (…) Του λέω ‘Μανώλη αυτά τα πράγματα που κάνεις θα το φας το κεφάλι σου’. Δεν έπαιρνε χαμπάρι».

«Εγώ δέχτηκα μία επίθεση πριν 2μιση μήνες, μου έκαψαν τα αυτοκίνητά μου. Υποψιαζόμουν τον γιο μου αλλά ήταν 50 – 50. ‘Καπάκι’ έγινε αυτό. (…) Αν προέρχεται αυτό το κάψιμο με αυτό που έγινε τώρα, αυτό θα το βρει η Ασφάλεια», υπογραμμίζει, τονίζοντας: «Με ενδιαφέρει ποιος σκότωσε τον γιο μου και γιατί τον σκότωσε και γιατί τον βασάνισε. Για να τον βασανίσανε κάτι ήξερε. Τι ήξερε;».

«Ξέρει πάρα πολλά η οικογένεια από εκεί, η πρώην γυναίκα μου και η νύφη μου ξέρουν τι έχει γίνει. Ξέρουν ο Μανώλης γιατί πήγε άδικα στο χώμα», επισημαίνει, καταλήγοντας:

«Οι φονιάδες θα βρεθούν αλλά θέλω να πάθουν τα ίδια».

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα