Ελεύθερος ο 25χρονος θείος του 3χρονου που βρήκε τραγικό θάνατο στην Αχαΐα
Διαβάζεται σε 3'
Ελεύθερος αφέθηκε μετά την έξοδό του από το νοσοκομείο ο 25χρονος θείος του 3χρονου παιδιού, που πέθανε στην Αχαΐα, όταν έπεσε από ύψος.
- 12 Νοεμβρίου 2025 15:49
Ελεύθερος με εντολή εισαγγελέα αφέθηκε, μετά το εξιτήριο που έλαβε από το νοσοκομείο, ο 25χρονος θείος του 3χρονου παιδιού που βρήκε τραγικό θάνατο στην Δυτική Αχαΐα, όταν έπεσε από μάντρα.
Ο 25χρονος είχε συλληφθεί, κατηγορούμενος για ανθρωποκτονία από αμέλεια, και νοσηλευόταν τραυματισμένος στο νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας» της Πάτρας.
Ειδικότερα, σύμφωνα με την αστυνομία, ο θείος του 3χρονου, βάδιζε μαζί του μέσα στην κοινότητα. Κάποια στιγμή κινούμενοι και οι δύο στην άκρη του δρόμου έπεσαν, από μαντρότοιχο ύψους περίπου δύο μέτρων.
Σύμφωνα με την ΕΡΤ, ο κατηφορικός δρόμος του χωριού των Σπάτων Δυτικής Αχαΐας όπου βρίσκονταν ο 25χρονος με τον 3χρονο, ενώνεται με τοίχο σπιτιού ύψους άνω των δύο μέτρων. Εκεί ακριβώς, ο θείος του 3χρονου χτύπησε σε γωνία μπαλκονιού, ζαλίστηκε και παραπατώντας βρέθηκε να πατά πάνω στον τοίχο από τον οποίο έπεσε στο κενό παρασύροντας και το παιδί.
Κατόπιν, το τραυματισμένο νήπιο διακομίστηκε στο «Καραμανδάνειο» νοσοκομείο Παίδων της Πάτρας, όπου, όπως διέγνωσαν οι γιατροί, έφερε κακώσεις στο πρόσωπο και την γνάθο.
Όμως, παρά τις προσπάθειες των γιατρών, το παιδί κατέληξε το βράδυ της Τρίτης από καρδιοαναπνευστική ανακοπή.
Οι γονείς του νηπίου δεν έχουν ζητήσει την ποινική δίωξη του 25χρονου για τον θανάσιμο τραυματισμού του παιδιού τους.