Έντονη βροχόπτωση, προβλήματα στους δρόμους

Έντονη βροχόπτωση, προβλήματα στους δρόμους
Η ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ ΚΙΝΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ. EUROKINISSI / ΧΑΣΙΑΛΗΣ ΒΑΙΟΣ EUROKINISSI

Καταρρακτώδεις βροχές πλήττουν την Αττική. Δεν εκτελούνται τα δρομολόγια για Σαλαμίνα από Πειραιά και Πέραμα. Δείτε την αναλυτική πρόγνωση του καιρού

Συνεχίζεται η κακοκαιρία στην Αττική με αποτέλεσμα να είναι ιδιαίτερα δύσκολη η κίνηση στους δρόμους και κυρίως στην Κηφισίας.

Ισχυρή βροχόπτωση σημειώνεται στα βόρεια προάστια, ωστόσο η θερμοκρασία παραμένει σε υψηλά επίπεδα.

Από μεγάλη συγκέντρωση υδάτων και υπερχείλιση του ρέματος εγκλωβίστηκαν ένα σχολικό λεωφορείο και ένα ΙΧ αυτοκίνητο στη λεωφόρο Πεντέλης, από Μαρούσι προς Μελίσσια, στο σημείο που βρίσκεται ένα γεφυράκι και χρειάστηκε επέμβαση της Πυροσβεστικής για να απομακρυνθούν οδηγοί και επιβάτες, οι οποίοι είναι όλοι σώοι. Ωστόσο, το σχολικό απομακρύνθηκε από το σημείο με γερανό της Τροχαίας, λόγω βλάβης.

Επίσης, είχε κλείσει η κυκλοφορία στη λεωφόρο Σταμάτας στην Δροσιά, η οποία αποκαταστάθηκε πριν από λίγη ώρα όταν υποχώρησαν τα νερά, αλλά και πάλι γίνεται με δυσκολία, λόγω καθίζησης, η οποία επιδιορθώνεται αυτή την ώρα από συνεργείο του δήμο

Κανονικά εκτελούνται τα δρομολόγια των πλοίων στις περισσότερες περιοχές, ωστόσο λόγω ισχυρών ανέμων κλειστές παραμένουν από το πρωί οι γραμμές για τη Σαλαμίνα από Πειραιά και Πέραμα.

Δεν εκτελούνται επίσης τα δρομολόγια στη γραμμή Αγ.Μαρίνα-Νέα Στύρα και Αλεξανδρούπολη-Σαμοθράκη.

Το πλοίο “Ταξιάρχης” που παρέμενε από Πέμπτη στη Λήμνο λόγω των ισχυρών ανέμων θα αναχωρήσει κανονικά στις 8 το πρωί για Καβάλα.

Στο βορειοανατολικό Αιγαίο παραμένουν ισχυροί άνεμοι που φθάνουν κατα τόπους τα 8 μποφόρ, ωστόσο σύμφωνα με την ΕΜΥ αναμένεται εξασθένηση των ανέμων εντός της ημέρας.

Η κακοκαιρία αναμένεται να συνεχιστεί μέχρι τα μέσα της επόμενης εβδομάδας, με τις περιοχές που θα πληγούν περισσότερο είναι η Δυτική Ελλάδα, η ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη και το Ανατολικό Αιγαίο.

Τη νύχτα πραγματοποιήθηκαν 24 κλήσεις προς την πυροσβεστική για άντληση υδάτων και άλλες 39 κλήσεις για πτώση δέντρων.

Προβλήματα δημιουργήθηκαν και στην Κρήτη, όπου λόγω των ισχυρών ανέμων αναβλήθηκαν πτήσεις, ενώ ανεμοστρόβιλος προκάλεσε σοβαρές ζημιές στην Ηλεία.

Δείτε πώς θα εξελιχθεί η κακοκαιρία τις επόμενες ώρες

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα