Eντοπίστηκε καταζητούμενος για μεταφορά 3 τόνων κάνναβης και 115 κιλών κοκαΐνης

Eντοπίστηκε καταζητούμενος για μεταφορά 3 τόνων κάνναβης και 115 κιλών κοκαΐνης
ΝΑΥΠΛΙΟ-17/8/2014-Στον Εισαγγελέα Ναυπλίου οι συλληφθέντες για το φόνο του 39χρονου στο Άστρος. Οι συλληφθέντες που είναι,ο πατέρας του θύματος 75 ετών ,η 67χρονη μητέρα του θύματος, ο 71χρονος θείος του θύματος (αδερφός του πατέρα), η 70χρονη θεία του θύματος (σύζυγος του 71χρονου) και ο 53χρονος γαμπρός του θύματος (σύζυγος της αδερφής του θύματος) οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου. Σε βάρος του δράστη πατέρα ο οποίος συνελήφθη και εξεταζόμενος ομολόγησε την πράξη του,σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για ανθρωποκτονία από πρόθεση, εμπρησμό, ψευδορκία και παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα.Οι υπόλοιποι τέσσερεις συνελήφθησαν για την εμπλοκή τους στην υπόθεση και κατηγορούνται ως συνεργοί. (eurokinissi Βασίλης Παπαδόπουλος) Eurokinissi

Απίστευτα «λαβράκια» έβγαλαν οι εξορμήσεις της ΟΠΚΕ στην Δυτική Αττική και οι τυχαίοι έλεγχοι-Εντοπίστηκε καταζητούμενος από τις ιταλικές Αρχές για μεγάλη υπόθεση ναρκωτικών

Απίστευτα «λαβράκια» έβγαλαν οι εξορμήσεις της ΟΠΚΕ στην Δυτική Αττική και οι τυχαίοι έλεγχοι και τα μπλόκα της Αστυνομίας σε περιοχές που «ανθεί» η εγκληματικότητα. Σε τυχαίο έλεγχο στα Άνω Λιόσια, εντοπίστηκε και συνελήφθη ένας 38χρονος Έλληνας, το ποινικό ιστορικό του οποίου δεν πίστευαν ούτε οι αστυνομικοί που τον έλεγξαν.

Σε βάρος του προέκυψε πως εκκρεμούσε Ευρωπαϊκό Ένταλμα Σύλληψης των Ιταλικών Αρχών και ήταν κατηγορούμενος από την ιταλική Αστυνομία για την μεταφορά ποσότητας «μαμούθ» στην χώρα τους, με ναρκωτικά όπως κάνναβη και κοκαΐνη. Συγκεκριμένα, κατηγορείται ότι είχε μεταφέρει από στην Ιταλία 3 τόνους κάνναβη και 115 κιλά κοκαΐνης, για λογαριασμό οργανωμένου κυκλώματος ναρκωτικών.

Πρόσθετα, από τυχαίους έλεγχους της ΟΠΚΕ εντοπίστηκε ένας 31χρονος Έλληνας στο Ζεφύρι, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση, με ποινή κάθειρξης 7 ετών, για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών.

Ακόμη, στο Χαϊδάρι εντοπίστηκε από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Χαϊδαρίου, ένας 43χρονος Έλληνας σε βάρος του οποίου εκκρεμούσαν ένα ένταλμα σύλληψης και 6 καταδικαστικές αποφάσεις, με συνολική ποινή φυλάκισης 21 ετών για φορολογικές παραβάσεις. Όλοι οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στους αρμόδιους Εισαγγελείς.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα