Εξαφάνιση Λόρας: “Σε περιμένουμε, δώσε μας ένα σημάδι” – Η έκκληση από τους γονείς της

Διαβάζεται σε 3'
Εξαφάνιση Λόρας: “Σε περιμένουμε, δώσε μας ένα σημάδι” – Η έκκληση από τους γονείς της

Έκκληση στην 16χρονη Λόρα, που έχει εξαφανιστεί από την Πάτρα από τις 8 Ιανουαρίου, να επιστρέψει στο σπίτι της, απευθύνουν οι γονείς της.

Για έβδομη ημέρα αγνοείται η 16χρονη Λόρα από την Πάτρα, με τους γονείς της να απευθύνουν έκκληση στην κόρη τους, να γυρίσει στο σπίτι τους.

“Λόρα που είσαι; Σε παρακαλώ δώσε μας ένα σημάδι ότι είσαι καλά. Ανησυχούμε για εσένα. Και η Σανέλ, ο Tiger και η Plombirdschik σε περιμένουν και εκείνα. Όπου και να είσαι να ξέρεις ότι σε αγαπάμε, σε περιμένουμε και θέλουμε να ακούσουμε όλα όσα σε απασχολούν για να βρούμε λύσεις μαζί” είναι το μήνυμα του πατέρα της, όπως ακούστηκε στην εκπομπή “Το Πρωινό”.

“Λόρα, αγάπη μου που είσαι; Σε αγαπάμε, έλα πίσω. Σε περιμένουμε”, είπε η μητέρα της από την πλευρά της.

Στο επίκεντρο τα βίντεο από του Ζωγράφου και ο μυστηριώδης άνδρας

Οι Αρχές έχουν βάλει στο μικροσκόπιο τα βίντεο από την περιοχή του Ζωγράφου, στα οποία διακρίνεται η Λόρα. Εκτός από τα πρώτα πλάνα που την έδειχναν να φτάνει με ταξί στην Αθήνα και στη συνέχεια να κινείται στην οδό Μικράς Ασίας, στα χέρια των Αρχών βρίσκεται και νέο υλικό, στο οποίο η 16χρονη εμφανίζεται σε καφέ στον συγκεκριμένο δρόμο αλλά και σε φαρμακείο της περιοχής.

Μάλιστα, σύμφωνα με μαρτυρίες εθεάθη και σε σούπερ μάρκετ της περιοχής καθώς και σε κοσμηματοπωλείο, επίσης επί της οδού Μικράς Ασίας, προσπαθώντας να πουλήσει κοσμήματα που είχε στην κατοχή της.

“Με ρώτησε αν αγοράζουμε χρυσό. Της είπαμε πως όχι, δεν αγοράζουμε χρυσό και ότι θα μπορούσε να απευθυνθεί σε κάποιον συνάδελφο πιο κάτω στον δρόμο. Δεν μας πέρασε από το μυαλό όταν την είδαμε ότι η κοπέλα αυτή είναι 16 ετών”, δήλωσε ο ιδιοκτήτης του κοσμηματοπωλείου στο Mega.

Οι Αρχές θεωρούν ότι η 16χρονη Λόρα διαμένει σε διαμέρισμα στου Ζωγράφου, κοντά στην Πανεπιστημιούπολη, καθώς και ότι έχει την υποστήριξη ενός ατόμου, που την περίμενε στην Αθήνα, όπου η ανήλικη βρίσκεται από την περασμένη Πέμπτη.

Η ΕΛ.ΑΣ. εικάζει πως πρόκειται για πρόσωπο που γνώρισε μέσω των social media.

Γιατί εξαφανίστηκε η Λόρα

Οι λόγοι της φυγής της δεν έχουν διευκρινιστεί, ωστόσο, φίλη της δήλωσε ότι τη δυσκόλευε η αλλαγή περιβάλλοντος με τη μετακόμιση της οικογένειας από το εξωτερικό στην Ελλάδα. “Γενικά, μας είχε αναφέρει πολλές φορές ότι η αλλαγή από τη Γερμανία στην Ελλάδα τη δυσκόλευσε πάρα πολύ. Μέχρι να γνωρίσει κόσμο, μέχρι να μάθει τη γλώσσα, και μαζί με όλα αυτά ακολούθησαν δυσκολίες στο σχολείο”.

Μάλιστα, σύμφωνα όσα μετέδωσε ΕΡΤ, συγγενικά πρόσωπα της νεαρής στη Γερμανία ανέφεραν πως η σχέση με τον πατέρα της ήταν ιδιαίτερα συγκρουσιακή. Συγκεκριμένα, υπάρχουν πληροφορίες για κακοποιητική συμπεριφορά του πατέρα εναντίον της.

Αυτός φέρεται να ήταν και ο λόγος που είχε φιλοξενηθεί προσωρινά σε δομή στη Γερμανία.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα