Εξαρθρώθηκαν συμμορίες εκβιαστών

Εξαρθρώθηκαν συμμορίες εκβιαστών
Στον εισαγγελέα οι συλληφθέντες για την υπόθεση με τους παγιδευμένους φακέλους. (EUROKINISSI) Eurokinissi

Κύκλωμα ανθρώπων της νύχτας εκβιαστών και "νονών" εξαρθρώθηκε από την Ασφάλεια Αττικής.

Μπράβοι, “νονοί” και εκβιαστές έπεσαν στα χέρια της αστυνομίας, μετά τη συντονισμένη επιχείρηση της ΕΛΑΣ, της ασφάλειας Αττικής.

Οι αστυνομικοί έχουν συλλάβει μέχρι στιγμής 15 εμπλεκόμενους, μεταξύ των οποίων και ένας παλιός “νονός” το όνομα του οποίου είχε εμπλακεί στην εξαφάνιση και δολοφονία του επιχειρηματία Γ. Νικολαϊδη και της φίλης του Σ. Καλαθάκη, το 1997.

Συγχρόνως όμως και άλλοι είναι παλιοί γνώριμοι της αστυνομίας.

Οι συλλήψεις έγιναν στην Νέα Μάκρη, στο Γέρακα και στον Κολωνό και οι 15 συληφθέντες ανακρίνονται στην Ασφάλεια Αττικής.

Σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες, οι δύο συμμορίες οι οποίες αποτελούσαν το κύκλωμα,εμπλέκονται σε εκβιασμούς ιδιοκτητών νυχτερινών κέντρων και άλλων καταστημάτων, καθώς και σε άλλες εγκληματικές πράξεις.

Τα μέλη της ήταν Έλληνες, Αιγύπτιοι και Αλβανοί.

   

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα