Η ΕΛ.ΑΣ κλείνει τον Εθνικό Κήπο για δύο ημέρες

Διαβάζεται σε 1'
Η ΕΛ.ΑΣ κλείνει τον Εθνικό Κήπο για δύο ημέρες
Eurokinissi

Με εντολή της ΕΛ.ΑΣ, για άγνωστους λόγους, κλείνει ο Εθνικός Κήπος για τις επόμενες δύο ημέρες.

Μετά την απαγόρευση συγκεντρώσεων λόγω της παρουσίας του Βολοντίμιρ Ζελένσκι την Κυριακή (16/11), η ΕΛ.ΑΣ αποφάσισε να κλείσει τον Εθνικό Κήπο τις επόμενες δύο ημέρες, για άγνωστους λόγους.

Όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση του Δήμου Αθηναίων, ο Εθνικός Κήπος θα παραμείνει κλειστός την Κυριακή για όλη την ημέρα και τη Δευτέρα από τις 12 μ.μ. μέχρι και το τέλος της ημέρας.

Άγνωστο παραμένει κατά πόσο η εν λόγω απόφαση συνδέεται με την επίσκεψη του Ουκρανού προέδρου στη χώρα και τις εκδηλώσεις μνήμης για την 52η επέτειο του Πολυτεχνείου.

Η ενημέρωση του Δήμου Αθηναίων

«Ύστερα από εντολή της αστυνομίας, ο Εθνικός Κήπος θα παραμείνει κλειστός αύριο Κυριακή 16 Νοεμβρίου για όλη την ημέρα και τη Δευτέρα 17 Νοεμβρίου από τις 12 μ.μ. μέχρι και το τέλος της ημέρας».

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα