Κακοκαιρία: Στους Παξούς το μεγαλύτερο ύψος βροχής
Διαβάζεται σε 2'
Χάρτης με τα μεγαλύτερα ύψη βροχής κατά την πρώτη ημέρα της κακοκαιρίας. “Πρωταθλητής” οι Παξοί, ακολουθούν Γαβαλού Αιτωλοακαρνανίας και Δερβίζιανα Ιωαννίνων.
- 02 Οκτωβρίου 2025 23:39
Στους Παξούς καταγράφηκε το μεγαλύτερο αθροιστικό ύψος βροχής σήμερα, πρώτη ημέρα της κακοκαιρίας, έως τις 20:20 και ήταν ίσο με 99.6 χιλιοστά, όπως αναφέρει το meteo.gr/ ΕΑΑ.
Σύμφωνα με το δίκτυο αυτόματων μετεωρολογικών σταθμών του meteo.gr / Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών οι περιοχές όπου καταγράφηκε ύψος βροχής άνω των 90 χιλιοστών είναι η Γαβαλού Αιτωλοακαρνανίας και τα Δερβίζιανα Ιωαννίνων ( 92.6 και 91.4 χιλιοστά βροχής αντίστοιχα).
Σε χάρτη του meteo.gr / ΕΑΑ παρουσιάζεται η κατανομή του αθροιστικού υετού από την αρχή του εικοσιτετραώρου έως τις 20:20 της Πέμπτης 02/10.
Στον ίδιο χάρτη σημειώνονται και οι 8 σταθμοί με τα μεγαλύτερα ύψη αθροιστικού υετού. Όπως προκύπτει από τις επιπλέον πληροφορίες που παρέχονται βροχή έχουν καταγράψει 433 από τους 541 ενεργούς σταθμούς του δικτύου (ποσοστό περίπου 80%).
Ο χάρτης του meteo.gr/ΕΑΑ με τον συνολικό ημερήσιο υετό βροχής: