Καρεκλίδης: Καταγγέλλει αδιαφορία από την ΕΛ.ΑΣ για την υπόθεση ξυλοδαρμού του
Διαβάζεται σε 2'
“Η Αστυνομία δεν πήγε καν να ρωτήσει τους γείτονες” δήλωσε μεταξύ άλλων ο δημοσιογράφος και εκδότης, Δημήτρης Καρεκλίδης, που δέχτηκε άγριο ξυλοδαρμό έξω από το σπίτι του, την προηγούμενη εβδομάδα.
- 27 Ιανουαρίου 2026 14:07
Την αδιαφορία της Αστυνομίας για τη διερεύνηση της άγριας επίθεσης, που δέχτηκε έξω από το σπίτι του κατήγγειλε ο δημοσιογράφος και εκδότης, Δημήτρης Καρεκλίδης.
Συγκεκριμένα, μιλώντας στην πρωινή του εκπομπή στο Ράδιο ΕΝΑ 102,5, σήμερα, Τρίτη (27/1), ο κ. Καρεκλίδης δήλωσε μεταξύ άλλων πως, “αυτό που έχει προκύψει από τη δική μου δημοσιογραφική έρευνα είναι ότι η αστυνομία δεν πήγε να ρωτήσει καν τους γείτονες, εάν είδαν κάτι. Ποιο είναι το πρωτόκολλο που ακολουθεί η αστυνομία;”.
Ο ίδιος υπογράμμισε πως έχει την εντύπωση ότι η υπόθεσή του δεν αντιμετωπίζεται με τη δέουσα σοβαρότητα από την Ελληνική Αστυνομία. “Θα δούμε… μπορεί να μας διαψεύσουν”, συνέχισε.
Το χρονικό της επίθεσης
Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Καρεκλίδης δέχτηκε επίθεση από δύο άγνωστους, με αποτέλεσμα να υποστεί σοβαρά τραύματα στο πρόσωπο και στο κεφάλι, την Πέμπτη (22/1).
Συγκεκριμένα, το περιστατικό σημειώθηκε έξω από το σπίτι του εκδότη. Μόλις είχε σταθμεύσει το αυτοκίνητό του έξω από το σπίτι, όταν δύο επιτήδιοι με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους, τον πλησίασαν, τον έσπρωξαν, τον έριξαν κάτω και του επιτέθηκαν με γροθιές στο πρόσωπο και το κεφάλι.
Στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή και μέχρι στιγμής παραμένουν αναζητούνται από τις Αρχές.
Μετά την επίθεση, ο κ. Καρεκλίδης ειδοποίησε την Άμεση Δράση, για να καταγράψει το γεγονός και να αναζητήσει τους δράστες. Έπειτα μετέβη στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του Νοσοκομείου Βόλου, για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες και να εξεταστεί από τους εφημερεύοντες γιατρούς, οι οποίοι τον υπέβαλαν στις απαραίτητες εξετάσεις, καθώς τα χτυπήματα ήταν σοβαρά.