Κίνηση στους δρόμους: Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία στον Κηφισό μετά το χάος από ανατροπή νταλίκας

Κίνηση στους δρόμους: Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία στον Κηφισό μετά το χάος από ανατροπή νταλίκας
Ανατροπή νταλίκας στον Κηφισό ΠΕΡΙΣΤΕΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ/INTIME NEWS

Στην κυκλοφορία δόθηκαν και οι τέσσερις λωρίδες στο ρεύμα προς Πειραιά. Παραμένουν οι καθυστερήσεις στον Κηφισό.

Αποκαταστάθηκε πλήρως η κυκλοφορία των οχημάτων στη λεωφόρο Κηφισού, σύμφωνα με νεότερη ανακοίνωση της ΕΛΑΣ.

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα το πρωί, λόγω ανατροπής νταλίκας που μετέφερε πορτοκάλια, προκλήθηκαν σοβαρά κυκλοφοριακά προβλήματα, στο ύψος της οδού Αγίας Αννης, στο ρεύμα προς Πειραιά.

Δύο λωρίδες της λεωφόρου έκλεισαν λόγω εργασιών καθαρισμού του οδοστρώματος, καθώς η νταλίκα μετέφερε 10 τόνους πορτοκάλια και μανταρίνια στην αγορά του Ρέντη ενώ η κυκλοφορία είχε διακοπεί και στον παράδρομο από την Πέτρου Ράλλη προς την κάθοδο του Κηφισού.

Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, το περιστατικό σημειώθηκε στο ύψος της συμβολής της λεωφόρου Κηφισού με την οδό Αγίας Άννης στον Άγιο Ιωάννη Ρέντη. Μέχρι στιγμής δεν έχει διευκρινιστεί πως ο οδηγός έχασε τον έλεγχο και εξετράπη της πορείας του.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΧΡΟΝΟ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα