Κίνηση στους δρόμους: “Κόκκινος” ο Κηφισός, καθυστερήσεις σε Κηφισίας και Μεσογείων – LIVE ΧΑΡΤΗΣ

Διαβάζεται σε 2'
Κίνηση στους δρόμους: “Κόκκινος” ο Κηφισός, καθυστερήσεις σε Κηφισίας και Μεσογείων – LIVE ΧΑΡΤΗΣ
Κίνηση στους δρόμους ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/ EYROKINISSI

Αυξημένη είναι η κίνηση για μια ακόμη ημέρα στην Αττική. Πού υπάρχουν προβλήματα.

Αντιμέτωποι με αυξημένη κίνηση είναι για άλλη μια ημέρα οι οδηγοί που κινούνται στους βασικούς οδικούς άξονες της Αττικής από νωρίς το πρωί της Δευτέρας (8/12).

«Κόκκινος» παραμένει και σήμερα ο Κηφισός και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, από το Αιγάλεω μέχρι τη Νέα Φιλαδέλφεια.

Καθυστερήσεις καταγράφονται στη λεωφόρο Αθηνών, στο ρεύμα προς Ελευσίνα, από το Χαϊδάρι έως και τον Σκαραμαγκά.

Αυξημένη κίνηση παρατηρείται και στη λεωφόρο Κηφισίας, τόσο από το κέντρο προς το Χαλάνδρι όσο και από το Μαρούσι με κατεύθυνση το κέντρο της Αθήνας, όπως επίσης και στη λεωφόρο Μεσογείων, και στα δύο ρεύματα.

Προβλήματα εντοπίζονται στις λεωφόρους βασιλίσσης Σοφίας και βασιλέως Κωνσταντίνου, όπως επίσης και στη Λεωφόρο Ελευθερίου Βενιζέλου, στο ύψος της Ηλιούπολης.

Καθυστερήσεις υπάρχουν και στην Αττική Οδό και συγκεκριμένα:

  • στο ρεύμα προς αεροδρόμιο: 25′–30′ από κόμβο Φυλής έως κόμβο Κηφισίας, και 10′–15′ στην έξοδο για Λαμία.
  • στο ρεύμα προς Ελευσίνα: 5′–10′ από κόμβο Πλακεντίας έως κόμβο Κηφισίας — παρόμοια καθυστέρηση και στην έξοδο για Λαμία.

Καθυστερήσεις εντοπίζονται και στον Πειραιά.

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα