Κυψέλη: Στη φυλακή o 34χρονος που έδειρε υπάλληλο καθαριότητας

Διαβάζεται σε 1'
Αστυνομία (φωτογραφία αρχείου)
Αστυνομία (φωτογραφία αρχείου) EUROKINISSI

Στη φυλακή οδηγείται ο 34χρονος που στις αρχές Ιουνίου επιτέθηκε σε εργαζόμενο της καθαριότητας στην περιοχή της Κυψέλης

Το δρόμο για τη φυλακή πήρε ο 34χρονος που φέρεται να ξυλοκόπησε υπάλληλο της καθαριότητας.

Ο κατηγορούμενος για απόπειρα βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης και για βία κατά υπαλλήλων απολογήθηκε ενώπιον του τακτικού ανακριτή αποδεχόμενος τις πράξεις του. Αμέσως μετά κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος με τη σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακριτή.

Κατά την απολογία του, σύμφωνα με πληροφορίες, δήλωσε μετανιωμένος για το περιστατικό. Φέρεται να είπε ότι βρισκόταν υπό την επήρεια αλκοόλ, καθώς και ότι δεν έθεσε σε κίνδυνο τον υπάλληλο. Υπήρξε μια λογομαχία και τον χτύπησε δυο φορές με γροθιές. Όταν ρωτήθηκε για ποιό λόγο δεν παραδόθηκε αμέσως μετά το επεισόδιο, είπε από φόβο.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα