Κλειστή η Λεωφόρος Αθηνών στο Χαϊδάρι λόγω πτώσης βράχων

Διαβάζεται σε 2'
Κλειστή η Λεωφόρος Αθηνών στο Χαϊδάρι λόγω πτώσης βράχων
Glomex

Κλειστές είναι η μεσαία και η δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας, στη Λεωφόρο Αθηνών, στο ύψος του Χαϊδαρίου, λόγω κατολισθήσεων.

Πτώση βράχων και κατολισθήσεις σημειώθηκαν τα ξημερώματα του Σαββάτου στη Λεωφόρο Αθηνών, στο ύψος του Χαϊδαρίου, λόγω της επέλασης της κακοκαιρίας Byron στην Αττική.

Κλειστές είναι η μεσαία και η δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας, με την κίνηση των οχημάτων να γίνεται μόνο στο αριστερό ρεύμα.

Ήταν λίγο μετά τις 2 τα ξημερώματα όταν ένας μεγάλος όγκος βράχων αποκολλήθηκε από το γκρεμό πάνω από τη Λεωφόρο Αθηνών στο ρεύμα προς Αθήνα, λίγο πιο κάτω από το Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Αθηνών Δαφνί.

Οι βράχοι που αποκολλήθηκαν είναι μεγάλοι και στο σημείο υπάρχει περιπολικό. Από τις 3 λωρίδες κυκλοφορίας έχουν κλείσει οι 2.

Στο σημείο υπάρχει και όχημα της περιφέρειας, που έχει τοποθετήσει ειδική σήμανση στο δρόμο προκειμένου να προειδοποιούνται οι οδηγοί.

Στο σημείο αναμένεται την επόμενη ώρα να φτάσουν συνεργεία προκειμένου να καθαρίσει το δρόμο.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, στην περιοχή έχουν φύγει και άλλα κομμάτια από το βουνό, όπως πέτρες και μικρά βράχια. Από το νερό της βροχής το έδαφος έχει γίνει ιδιαίτερα σαθρό, με αποτέλεσμα κάτω από τα κυπαρίσσια που βρίσκονται στο σημείο να έχουν αποκαλυφθεί οι ρίζες, πράγμα που είναι ιδιαίτερα επικίνδυνο.

ΔΕΙΤΕ LIVE ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ

Σχετικό Άρθρο

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα