Κως: Καταγγελία για βιασμό 45χρονης Βρετανίδας σε ξενοδοχείο

Διαβάζεται σε 1'
Θύμα κακοποίησης (φωτογραφία αρχείου)
Θύμα κακοποίησης (φωτογραφία αρχείου) iStock

Τουρίστρια κατήγγειλε τον βιασμό της στην Κω. Συνελήφθη υπάλληλος ξενοδοχείου.

Τον βιασμό της από 42χρονο αλλοδαπό υπάλληλο του ξενοδοχείου όπου διέμενε στην Κω κατήγγειλε μία 45χρονη Βρετανίδα τουρίστρια.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, η γυναίκα δήλωσε στους αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Κω, όπου έκανε την καταγγελία, ότι όλα συνέβησαν την Δευτέρα (20/10) στις 19:00, μέσα στο δωμάτιό της, γράφει η rodiaki.

Η γυναίκα ανέφερε πως η ίδια βρισκόταν σε κατάσταση μέθης και ο 42χρονος υπάλληλος από τη Νιγηρία εκμεταλλεύτηκε την κατάστασή της.

Αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Κω, μετά από έρευνα που διενήργησαν, εντόπισαν προχθές βράδυ και συνέλαβαν τον 42χρονο Νιγηριανό, ο οποίος κρατείται για να οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κω.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα