Κρατούμενος των Φυλακών Κορυδαλλού έκανε διακίνηση “sisha”
Διαβάζεται σε 1'
Στοχευμένη επιχείρηση της Δ.Α.Ο.Ε. στο Σωφρονιστικό Κατάστημα Κορυδαλλού.
- 28 Μαρτίου 2026 15:48
Από τη Διεύθυνση Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος, πραγματοποιήθηκε πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου, 28 Μαρτίου, στοχευμένη αστυνομική επιχείρηση στο Σωφρονιστικό Κατάστημα Κορυδαλλού.
Ειδικότερα, κατόπιν κατάλληλης αξιοποίησης πληροφοριών, για διακίνηση ναρκωτικών στις Φυλακές από συγκεκριμένο κρατούμενο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών, με τη συνδρομή του Τμήματος Επιχειρησιακών Ομάδων της Υποδιεύθυνσης Πληροφοριών και Ειδικών Δράσεων και αστυνομικού σκύλου, πραγματοποιήθηκε, παρουσία εισαγγελικού λειτουργού, έλεγχος σε κελί του Σωφρονιστικού Καταστήματος.
Στο πλαίσιο αυτό, κατελήφθη 29χρονος έγκλειστος Αφγανός να κατέχει κρυσταλλική μεθαμφεταμίνη (sisha) βάρους 53,7 γραμμαρίων, διαμοιρασμένη σε 39 αυτοσχέδιες νάιλον συσκευασίες, καθώς και το χρηματικό ποσό των 75 ευρώ. Ο συλληφθείς οδηγείται στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή.